witam z rana
ale sie rozpisałyscie

fajnie fajnie
kurcze zapomnialam ktorej co miałam napisac:/ oj skleroza nie boli.dobra napisze ogolnie za co przepraszam

)
ja na usg chodzilam panstwowo na starzynskiego,a prywatnie na wielkopolska (kolo mnie)starszy dziadek bral ode mnie 50zl za zwykle usg(11lat temu tez tyle bral bo moja siora tam chopdzila) w 18tyg u mnie powiedz,ze bedzie chlopak no i urodzil sie damian..z kuba chodzilam do takiej wiedzmy

ktora nie dawala mi witamin nic,wogole poryta baba a jako 21 latka nie weidzialam gdzie chodzic

( i zaluje bo to ona doprowadzila nas do anemi

ale kit jej w oko starej babie

ale pod koniec ciazy chodzilam do tudaja super lekarz.z damianem on byl na urlopie i zaczelam cghodzic do sowinskiej fajna babka ale duze kolejki do niej byly.ale juz nie chcialam pozniej sie przenosic a dwa razy rodzilam w miejskim i zaluje ,ze go przeniesli

(
co do egzaminow na prawko ja jeszcze nawet nie poszlam na kurs jkuz rok ide i dupa nie ma kto zajac sie maluchami,wiec dalam sobie spokoj.a wogole teraz mamy inne wydatki.a i w przyszlym roku tez spore wydatki szkola i Kuby odczulanie(a to kosztuje).
kingusia nie masz co sie bac porodu

jak co do czego przyjdzie bedziesz bardziej opanowana niz kiedykolwiek i kto kolwiek

ja tak mialam z Kuba hehe bole zaczely sie punk 12 w nocy i juz co 5min ale do 6rano wytrzymalam w domu ,pozniej juz obudzilam matule ta jak zaczela panikowac z ojcem"a ja: wez ojca wygon bo do kibela musze)wogole sie pakowalam i wszyscy na porodowce sie dziwili,ze taka opanowana jestem.
anulka a imiona wybraliscie juz??(chyba juz sie ciebie pytalam ale nie odpisałas)
moj brat byl w piatek i ze mnie sie smial,ze marzuy mi sie córka

mowi nie dosc ci 2.a ja ,ze ciaza ,porod i pierwsze 6mies dla mnie jest super,.teraz tez,ale jak zacznie Kuba nawijac czy Damian po swojemu ,albo jak zaczynaja sie klocic ,krzyczec biegac przez caly dzien to glowa peka.