kingusia1991
Fanka BB :)
Ja też może się skuszę
tak w ogóle hej dziewczyny
ale pogoda dzisiaj co? ;/
tak w ogóle hej dziewczyny
ale pogoda dzisiaj co? ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.stylizacje jakie potrzebuje na konkurs zrobić, robie za darmo.Modelka musi tylko użyczyc swojej dłoni lub dwóch,zalezy jaki jest regulamin konkursu. jak zrobię fotki to ściagamy pazurki,ponieważ najczęściej sa to długie pazurki.nie mniej jednak własnie zakupie preparat dzieki któremu sciaganie będzie szybkie i sprawne.Nawet samemu w domu

a dzis ledwo sie ruszam brzuch mi rozerwie:/ muesz zalatwic siobie recepte na jakies anty bo oszaleje chyba.no to mnie tez pasuje bo ja nie lubie dlugisz pazurkow szczegolnie ze mam male dziecko a jakos sie dziwnie czuje jak mam dlugiej
Asia 82 spokojnie jeszcze nie jeden konkurs będzie![]()
Jest jeszcze możliwość ,że będę chciała wypróbować różne zdobienia i kształty.Modelka płaci tylko za produkty .30zł ale możemy negocjować długośćkształt,kolory i wzór robię jaki ja potrzebuję wypróbować
![]()
![]()