reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Jak tak czytam wasze historie, to aż się boję, co to będzie u mnie, gdy się Ela urodzi. Mam nadzieję, że wda się w mamusię i nie będzie płaczliwa i chorowita.

reklama
Fifronka nie martw sie na zapas:) Mona jesli chodzi a ten krazek anty, to równiez nie pomoge, poniewaz ja bralam cerazette. U mnie sie sprawdzily znakomicie. Zero migren, wachan nastrojów i przede wszystkim ochota na sex nie odeszla:)

fifronka dokładnie nie ma sie co zamartwiać na zapas bo nie ma reguły :tak::tak:moje chłopaki nie chorowały ,Kuba zaczął jak skonczył trzy lata a Kacper wcześniej bo jak starszy przyniesie coś ze szkoły to młodszy też łapie :-(
ale przez dłuższy czas wcale nie chodziłam do lekarzy ,tylko na szczepienie
czarodziejka jak już pisałam wcześniej mamy tu takie sprawdzone grono dziewczyn i staramy się w tygodniu od czasu do czasu kawkować z dzieciaczkami razem a raz w miesiącu spotykamy sie własnie na babskiej imprezce ,panowie są potrzebni do transportu jedynie :tak::-D,jest to niesamowicie odstresowujące ,polecam
no i podziwiam Cię ja mam szkołę tylko dwa razy w tygodniu wieczorem a i tak muszę się mocno zmobilizować by po całym dniu z dziećmi pojechać .
didi12 a gdzie w UK mieszkasz ??
evon a Ty pracujesz w domku?

li-42354.png

li-42353.png

Nasz maly tez nie chorowal a teraz czesto zasmarkany chodzi, bo w szkole lapie. No a od niego mala, bo przeciez maly nie wytrzyma, jak nie da jej buziaka co godzinke:). Mieszkam na pólnocy a dokladniej west yorkshire a Ty w której czesci UK?

hej dziewczyny :-)
jaki tu ruch się zrobił :-D suuper;-)
widzę , że mamuśki z anglii się spotkały , fajowo a może jest też jakaś mamuśka co w norwegii mieszka??

u nas pomalu leci , ale teskni mi sie juz za znajomymi i rodzinka a jeszcze na swieta tu chyba zostajemy :baffled: i prawdopodobnie dopiero na wakacje zjedziemy do Polski :tak:

reklama
Słodziutka ta twoja córcia :)
Moj amała siostrzenica ma 2 tygodnie i dopóki się Ela nie urodzi, to będzie dla mnie najpiękniejsze dziecko. No a potem jak to mama, za najpiękniejsza będe uważała Elunie :)

Ale musze szczerze przyznać, że takie niemowlęta to zawsze są śliczne.

Do góry