jagienka nic nie szkodzi

ja do tej pory nie zawsze pamiętam co miałam napisać i komu hehe . najważniejsze aby było zdrowe.sierpien bardzo fajny termin

ja sie urodziłam w sierpniu

nie długo stuknie mi 27

i moja mamcia 25sierpnia ma urodzinki.
no w końcu już za 4dni wolne,wylanczę fona chyba na wyjazd.bo dzis mialam miec wolne ale o 22 dowiedzialam sie ,że idę do pracy-cos dorobie ale jestem zmęczona na te popołudniówki wracam kolo 12 w nocy do domu i wstaje o 6aby nie marnować czasu na spanie aby zaliczyć jakiś spacer z dziećmi bop obrażone na mnie ,że idzie do pracy

bo 3latach laby tak 6dni pod rzad meczoce jest .wogole w czoraj głupia dwóch złodzieji w japonkach goniłam,ale zatrzymał mnie płot,ale łup odzyskałam

dostane opierdziel od szefowej,że pobiegłam.Sama sie sobie dziwie ich było dwoch ale to jakis instynkt.Ale jutro mam wolne,ale tez nie pośpię bo na 10 mam neurologa z tymi moimi zawrotami głowy i karkiem ide.wczoraj jak wróciłam po tym biegu zakreciło mi się mocno

kurcze obym mogła dalej pracowac,bo szefowa już sie pytała,ja ,że tak. bo naprawdę fajnie mi sie pracuje.od września mogę pracowac tylko na weekendy ,albo w tygodniu tylko.nawet nie mam kiedy polatać pozałatwiać swoich spraw.
Pogoda chyba mi się uda na wolnym

mam nadzieje ,że będzie ciepło ,opale się i odpocznę