reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Acha zapomniałam się pochwalić że już po wizycie jestem i Maluch mój waży sobie już 2800g czyli w ciągu 3 tyg przybyło mu kilo;D Ja również się ważyłam i przytyło mi się 2 czyli 13kg w przód:zawstydzona/y: Synuś zdrowy i śliczny lekarz stwierdził że "chłop jak dąb"';-) Co do tych kłuć w pochwie to tak jak mówiłam że dziecko się układa w kanał rodny no i że szyjka się obniża. Co do mojej szyjki miała 25 mm a teraz obniżyła się do 23 mm ale szyjka zamknięta więc ok jest. Ginek kazał mi przyjść na wizytę za 3 tyg. i podał swój numer komórkowy (ale i tak miałam go wcześniej) i w razie gdyby coś się działo, żebym dzwoniła o każdej porze dnia i nocy to on dojedzie szybko do szpitala:-)
A co do porad jeszcze od niego to kazał mi leżeć tylko i wyłącznie na boku, broń Boże na plecach bo można dostać od tego gorączki albo maluszkowi można coś uciskać lub maluszek będzie uciskać na nerkę i problem będzie...
Nom rozpisałam się a teraz idę lulać papapa;D

Witam.
Ja byłam wczoraj na usg w szpitalu i mój synek waży juz 2270,także pan doktor powiedział,że do 4 kg spokojnie dobije:-) A tak to wszystko w normie.

Rutkosia naprawde kawal chlopa ci rosnie.Mysle ze jak tak dalej pojdzie to z najmniejszych kaftanikow wcale nie skorzystasz.
Agunia twoje malenstwo tez calkiem spore jak na 33 tydzien.Jestem ciekawa jaka jest teraz Gabrysia.Tutaj usg nie robia i nawet nie wiem jakiej wielkosci dzieciaczka mam sie spodziewac...Oj bedzie niespodzianka....

reklama
Do góry