reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Ewitko - współczuje nerwów ale mocno wierzę w to że jednak wszystko bedzie OK z malutką i urodzi sie zdrowa jak rybka - jeszcze trochę tylko i wszystko sie wyjaśni - bądźmy dobrej mysli

a ja po wizycie właśnie... morfologia idealnie, mocz w normie szyjka ok jednak z uwagi na częste bóle brzucha jak na @ muszę brac nospe 3x dziennie po 2 tabletki ... lekarka powiedziała, że muszę wytrzymac jeszcze 2 tygodnie :szok:
mało z krzesła nie spadłam :-(

powiedziała, że muszę teraz dużo odpoczywac, głównie leżec i nie forsowac się a wszystko będzie ok ...

Neta leż leż. Wierzę, że to był szok. Mi ostatnio lekarz jak powiedział, że jak przyjdę za 3 tyg na ostatnią wizyte to mi aż serce zabiło mocniej, że to już tak blisko......
Pozdrowienia dla GosiLew :)

dziś miałam USG i wg komputera jestem w 34 tc czyli o 2 tygodnie dalej niż mówił do tej pory lekarz.
co więcej, dzidzia jest bardzo duża że "pomęczysz się trochę bo 3400 na pewno mieć nie będzie" trochę się przeraziłam, i co więcej się dowiedziałam "za 3 tyg możemy rodzić" jestem w szoku

w """ to słowa lekarza

asiulka ile to Twoje malenstwo wazy??? jak ja bylam u gina dwa tygodnie temu, czyli tez w 32 tygodniu to mala tez miala wszystkie wymiary na 34, a wazyla 2400, ale lekarz nie mowil nic zebym wczesniej miala rodzic.

Oby gosialew do nas szybko ze szpitala wróciła. Neta, wytrzymasz, dasz radę, tylko się oszczędzaj.
A ciekawe co tam słychać u naszych bliźniaczych mamach, bo coś ostatnio zamilkły.

reklama
ja też jestem ciekawa, jak urosła moja mała, bo 3 tygodnie temu ważyła raptem 1650 g, więc nie za dużo
ale muszę czekać cierpliwie do poniedziałku, bo wtedy wizyta

Do góry