Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewitko-tyle osób trzyma kciuki za Twoją córeczkę, że musi być dobrze, po prostu nie ma innej opcji. Tego Ci życzę w Nowym RokuA co do główki, to mój synek ma o dwa tygodnie starszą niż reszta ciałka :-)
Rutkosiu-będziesz rodzić w szpitalu w Kielcach? Ja do 19 roku życia mieszkałam w Kielcach,a teraz jeżdżę tam do rodziców :-)
No w Kielcach na Kościuszki bo prowadzi mnie Lepiarczyk także jestem zadowolona i z lekarza i ze szpitala;D To fajnie że z Kielc jesteś jak kiedyś byś była w Kielcach to może byśmy się spotkały;D
Wczoraj byłam u lekarza i na morfologii z powodu niskich płytek krwi, właśnie dzwoniła do mnie lekarka, bo płytki spadły do 74 a norma jest od 140 a poprzednio miałam 105. Jutro jadę po skierowanie do szpitala, mam nadzieję, ze mnie nie położą na zbyt długo.:-(