reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Ewitko-tyle osób trzyma kciuki za Twoją córeczkę, że musi być dobrze, po prostu nie ma innej opcji. Tego Ci życzę w Nowym Roku :tak: A co do główki, to mój synek ma o dwa tygodnie starszą niż reszta ciałka :-)

Rutkosiu-będziesz rodzić w szpitalu w Kielcach? Ja do 19 roku życia mieszkałam w Kielcach,a teraz jeżdżę tam do rodziców :-)

Ewitko-tyle osób trzyma kciuki za Twoją córeczkę, że musi być dobrze, po prostu nie ma innej opcji. Tego Ci życzę w Nowym Roku :tak: A co do główki, to mój synek ma o dwa tygodnie starszą niż reszta ciałka :-)

Rutkosiu-będziesz rodzić w szpitalu w Kielcach? Ja do 19 roku życia mieszkałam w Kielcach,a teraz jeżdżę tam do rodziców :-)

No w Kielcach na Kościuszki bo prowadzi mnie Lepiarczyk także jestem zadowolona i z lekarza i ze szpitala;D To fajnie że z Kielc jesteś jak kiedyś byś była w Kielcach to może byśmy się spotkały;D

Ewitko! Ja tez mocno zaciskam kciuki, aby to wszystko okazalo sie szczesliwym zakonczeniem. Mam nadzieje ze Twoja i kazdej innej z nas (i nie tylko) dzidziuś urodzi się zdrowy i w terminie. 3mam kciuki za was wszystkich. Oby ten rok przyniósł nam same dobre wiesci. Buziaki kochane

No w Kielcach na Kościuszki bo prowadzi mnie Lepiarczyk także jestem zadowolona i z lekarza i ze szpitala;D To fajnie że z Kielc jesteś jak kiedyś byś była w Kielcach to może byśmy się spotkały;D

Do Lepiarczyka chodziła moja przyjaciółka, która urodzila w czerwcu synka :-) A co do spotkania, to bardzo chętnie. Na pewno będę spędzać dużo czasu u rodziców z dwójką dzieci :-)

Wczoraj byłam u lekarza i na morfologii z powodu niskich płytek krwi, właśnie dzwoniła do mnie lekarka, bo płytki spadły do 74 a norma jest od 140 a poprzednio miałam 105. Jutro jadę po skierowanie do szpitala, mam nadzieję, ze mnie nie położą na zbyt długo.:-(

Dostałam właśnie smsa od Gosi, że jednak położyli ją na patologii ciąży ze względu na tą małopłytkowość. Badania krwi ma mieć jutro rano.

reklama
Do góry