• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczepienia

My wczoraj byłyśmy szczepione... oj... ciężki dzień był ale na szczęście nocke spokojnie przespała... oby dzisiaj już było si!

nea3 skojażona 5w1 kosztuje cos koło 130zł a 6w1 180zł przynajmniej ja tyle płaciłam.

reklama
Nea tak jak dziewczyny piszą to raczej jak zaczęłąs sczepić normalnie to teraz raczej nie możesz przejsc na skojarzoną. Przynajmnije mnie sie 3 razy pytano czy chce szczepić 6w1 bo potem musze już "iść" tą serią:tak:u nas 6w1 200zł a 5w1 140zł rota 2 razy po 330zł:baffled:ceny normalnie z kosmosu:angry:

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi:tak:my juz po szczepieniu, moglysmy zmienic jeszcze na szczepionke skojarzona co mnie bardzo ucieszylo i Gabi chyba tez:-)Mala zniosla szczepienie dzielnie i smiala sie do pani doktor oraz gaworzyla ze wszystkim co bylo w poblizu, koszt dzisiejszej szczepionki to 110zl, czyli jeszcze nie najgorzej nastepne szczepienia 13 stycznia;-)

Nea to fajnie ze mogłas jeszcze zmienić, mniej bólu dla małej i strachu dla mamy:tak:

my jutro na szczepienie najbardziej sie boje o tego rotawirusa bo przy ostatnim Kuba płakał, a przy wkłuciu nie:sorry:no i znowu na głodnego musimy iśc zeby nie ulał:no:

Ja na sama mysl o kolejnym szczepieniu mam ciary:-(Dzis ide do specjalisty od szczepionek ma stworzyc indywidualny kalendarz szczepien dla Miska zobaczymy :tak:
Gabi dzielna dziewuszka btawo:-)

Ja na sama mysl o kolejnym szczepieniu mam ciary:-(Dzis ide do specjalisty od szczepionek ma stworzyc indywidualny kalendarz szczepien dla Miska zobaczymy :tak:

Andula- a ty wracasz do UK, prawda?
Zastanawiam sie jak ten indywidualny kalendarz szczepien bedzie sie mial do kalendarza NHS i jak oni tutaj na to zareaguja?

Beaa nie mam pojecia Wiem jedynie ze nie zaszczepie go juz nigdy na meningokoki bo to wlasnie ta szczepionka dala odczyn uczuleniowy:tak:Wydaje mi sie ze szczepionki w uk sa takie same jedynie kolejnosc ich dawania i nazwy handlowe inne .Bede w uk w styczniu pojde do gp i sie dowiem wszystkiego:-)

reklama
My już po szczepiniu:tak:rotawirusy przyjęte ufff, nic nie ulane, ale krzywił sie mały;-)5w1 tez zaliczone - chciałam 6 w1 bo tak szczepiłam za pierwszym razem, potem pilegniarka stwierdziła ze zaszczepimy 5w1 i skutkiem tego bede musiała isc z małym na zołtaczke po 6 miesiacu:wściekła/y:a mówiła idiotce (sory za wyrazenie) ze chce małego szczepic 6w1 to tak namieszała, ze jeszcze jedno szczepienie przed nami:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry