Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

myslalam ze moze to body ,ktore mu zalozylam bo po wewnetrznej stronie mialo nitki,ktore go mogly drapac.Zmienilam ciuszek wykapalam nasmarowalam i pomalu zaczely znikac,po kilku godzinach patzre a Misiek juz ma plamy wszedzie pokryte pokrzywka:-(Wystraszylam sie nie na zarty pojechalam do calodobowej przychodni jak lekarka go zobaczyla od razu kazala jechac do szpitala.W szpitalu plamy zaczely znikac ,ale zostawili nas na obserwacje bylismy na odzdziale dla doroslych na dermatologii.Masakra poprostu ,jedyny plus ze dostalismy sami sale.Michal wszystko dzielnie znosil .Po2h od podania leku wszytsko zeszlo wiec odetchnelismy z ulga,ale cala noc i tak nieprzespana gdyz musialam go obserwowac.Nikt nie szanowal tego ze z dzieciem spie wchodzili do mnie na sale zapalali swiatlo bo np potrzebowali poscieli z innego lozka itd. myslalam ze zwariuje
Ledwo przezylam piatek Michal juz zaczynal robic sie rozdrazniony a w sali juz nie wiedzialam co z nim robic rece mi do du...wchodzily Lekarze mowili ze mam zostac conajmniej do poniedzialku itd ,ale ja sie nie zgodzilam wytrzymalismy 2 noce bez kapieli
w masakrycznych warunkach .Ja zadecydowalam ze wychodzimy na wlasne zadanie i dobrze zrobilam Miskowi nic nie jest dzieki Bogu

) to krzyczała że po co ja się denerwuje i mam przestać bo mi żyły uciekają.......masakra.......powiedziałam że robię jej to specjalnie.....pinda jedna pokłuła mnie wszędzie i tak założyła źle.....he he ale dostała zjebkę od bloku operacyjnego bo on musiał zakładać raz jeszcze... Zapytałam tylko czy to będzie kolejna godzina bo jak tak to niech odrazu mi podadzą głupiego jasia bo mam tego dość......he he i pielęgniara miała za swoje......dobrze jej tak.:-)