reklama

Szczepienia

Andula grunt, że z małym wszystko dobrze
współczuję nerwów
ptaszyna bidulo to też miałaś się swego czasu z pyszna
dlatego szpitale omijajmy jak największym łukiem

reklama
Andula szczerze współczuje ucałuj Michasia niech dochodzi do siebie po podbojach szpitalnych a Ty odpocznij może Michaś Ci to umożliwi.

Andula nie martw sie, najważniejsze ze wszystko jest ok, a o polskiej sluzbie zdrowia sie nie wypowiadam, chociaz nie mozna generalizowac, bo sa ludzie ktorzy naprawde znalezli sie na wlasciwym miejscu i oby takich najwiecej:tak:

Andula ciesze się, że ta historia skończyła się dobrze. Jak słyszę o wszelkich powikłaniach po szczepieniu to aż mi skóra cierpnie.
post Ehh szkoda słów. Wszystkie ostatnio byłyśmy w szpitalu i jestem ciekawa czy którakolwiek z nas nie miała żadnych negatywnych doświadczeń i była w pełni zadowolona:baffled: Ja wróciłam z gronkowcem co samo przez się świadczy o moim stopniu szczęścia z korzystania z polskich szpitali. Aż mnie łacy świerzbią jak zus-y płace.

reklama
Dziewczyny mam pytanko, czy jak zaczelam mala szczepic normalnie bez szczepionek skojarzonych to czy teraz moge jej ja podac jako nastepna?bo jakos nie chce przezywac jutro 4 zastrzykow w to male cialko:szok:i czy moze ktoras sie orientuje w jakiej sa cenie:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry