reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

szczepienia

Dziewczyny mam prośbę jak zaszczepone zostaną już ta szczeppionką Wasze maluszki to dawajcie znać na forum jak to zniosły/szą.
Nam zostały jeszcze 2miechy do tego szczepienia i zastanawiam się czy bynajmniej go nie przesunąć na wiosnę. pozdrawiam

reklama
Ja byłam dziś z Kubusiem u lekarza i przy okazji spytałam pania pediatrę o te szczepionki, a dodam ze jest dobrym lekarzem, jeszcze się na niej nie zawiodłam i opinie tez ma dobrą... pani powiedział, że od 6 lat te szczepionki sa obowiązkowe, a szczepi się przeciwko tym chorobom już od 12 lat (wcześniej były inne szczepionki)... i powiedziała, że w całej swojej praktyce nie spotkała przypadku jakichs strasznych powikłań po szczepieniach , natomiast po śwince tak... a co do autyzmu to nie chciała się wypowiadac tylko się uśmiechnęła... także ja ide na pewno na szczepienie i nie będę go przekładac... co ma być to będzie... nawet po zwykłym przeziębieniu moga nastąpić komplikacje

Dziewczynki ja juz sie pogubiłam w tych wątkach , ale chyba dobrze trafiłam

18 października mamy sie zgłosic na szczepienia ... odra, świnka różyczka ... która z dziewcząt juz była ?? i jak maluchy??

Mamuska ile u Was kosztuje ospa?? tez chce zaszczepic ponadto co powinnam na ospe Dawidka :tak:

Moniqa to szybko. Nasza lekara powiedziala, ze szczepia w 13-14 miesiacu i mamy wyznaczony termin na poczatek grudnia.
Nawet nie wiedzialam, ze ospa jest oddzielnie...:dull:

Hmmm... Musze zrobic liste z pytaniami i udac sie do przychodni, bo o wiele rzeczy nie spytalam na bilansie:no:.

Dziewczynki ja juz sie pogubiłam w tych wątkach , ale chyba dobrze trafiłam

18 października mamy sie zgłosic na szczepienia ... odra, świnka różyczka ... która z dziewcząt juz była ?? i jak maluchy??

Mamuska ile u Was kosztuje ospa?? tez chce zaszczepic ponadto co powinnam na ospe Dawidka :tak:

Ja mam dopiero we wtorek 16.10 szczepienie. Powiem wam ze troche sie boje tym bardziej ze podobno znow wycofali jakies szczepionki :wściekła/y::wściekła/y::no::szok:

Iwonka to daj znać jutro po szczepieniu jak tam Wam było. A czy to jest płatne szczepienie teraz? ja też w tym tyg idę ale jeszcze nie wyznaczyli mi terminu. Też z duszą na ramieniu będę szła, czy znowu nie wycofają tej bo nie wytrzymam jak wtedy po WZW B.

Iwonka to daj znać jutro po szczepieniu jak tam Wam było. A czy to jest płatne szczepienie teraz? ja też w tym tyg idę ale jeszcze nie wyznaczyli mi terminu. Też z duszą na ramieniu będę szła, czy znowu nie wycofają tej bo nie wytrzymam jak wtedy po WZW B.
Nie jest platne jutro dam znac jak po szczepieniu:tak:

reklama
Do góry