Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko, ze te dzieciaszki tak sie przy tym mecza:-( Wczoraj caly wieczor noszenia a w nocy prawie 39 temp. Julka miala ja poraz pierwszy i troszke sie przestraszylam
ale dzisiaj nic lepiej marudzi, placze i goraczkuje a ja musze tyle zrobic na jutro.

Właśnie owe szczepionki skojarzone są tutaj za darmo. Pierwsza seria (poza szczepieniem na gruźlicę dzień po porodzie) jest w 2. miesiącu, potem w 4. i 6. My na drugie szczepienie idziemy w czwartek. Znowu będą dwa kłucia, z tym samym składem co poprzednio. I potem jeszcze jedno to w 6. miesiącu i będziemy mieli spokój już na jakieś pół roku;-)

.Jeszcze tak nigdy nie było.W końcu dałam mu czopek przeciwbólowy i zasnoł.No i teraz słodko śpi.Ciekawe jak długo?
Potem przyszedł Jacek i zmienialiśmy się nosząc ją, a wieczorem już tylko on ją nosił, bo ja w końcu muszę kiedyś się wykąpać i umyć włosy
Płakać mała skończyła dopiero pół godziny temu i usnęła... mam nadzieję że już na dobre 
Nie smuć się,Twoja Sliczna też z tego wyrosnie.

Doczekasz się,doczekasz.Zobacz jak ten czas szybko leci.Jeszcze nie tak dawno czekałyśmy na pierwszy uśmiech naszych Bączków,a tu juz rwą się do siadania.Ach... czekam na ten dzień chyba bardziej, niż na pierwszy krok, albo pierwsze jej słowo...![]()