reklama

Szczepienia

Kolejne szczepienie za nami.Nawet nie było wielkiego płaczu,tylko chwilkę:tak:.Zaraz potem zasnoł i spał 3 godziny.
Waga 8700,Kubulinek spadł z 75 centyla na 50.
Pani pediatra powiedziała,że wysmuklał.:-)

reklama
Kasiad rzeczywiście dziwne,że tak póżno.Kube o mało nie zaszczepili 3 dawką na HIB,bo podobno mozna do ukończenia przez dziecko pół roku(tym rodzajem szczepionki),ale pediatra się uparła i jednak Kubus został zaszczepiony i to darmowo.:tak:U nas następne szczepienie jak Kuba będzie miał 13 miesięcy.Uff...Na trochę mamy spokój.

Kasiad, a kiedy miałaś pierwsze szczepienie w przychodni? Bo 3 WZW powinno być podane 5 miesięcy od 2. Może miałyście opóźnienie z tym szczepieniem po 6 tygodniach od urodzenia i stąd teraz macie i to póżniej:tak:

a moja waga urodzeniowa 3800 g razy 2,5 = 9500g :szok: a miała na 6 miesięcy 7420g
Gosia daj spokój, nie ma się czym przejmować, nie można wszystkich dzieci mierzyć jedną miarą, nie ma na to reguły. Gdyby twoja mała ważyła 9500 kg, to byłaby chyba jednak za gruba. Moja jak się urodziła ważyła 3200, teraz waży 7930 i wyglada i tak na niezłą kluskę:-D

reklama
Kasiad, a kiedy miałaś pierwsze szczepienie w przychodni? Bo 3 WZW powinno być podane 5 miesięcy od 2. Może miałyście opóźnienie z tym szczepieniem po 6 tygodniach od urodzenia i stąd teraz macie i to póżniej:tak:
Drugie szczepienie WZW miała 15 marca, więc 17 września (bo na ten dzień mam wyznaczone szczepienie) to 6-miesięczna przerwa. Może się pomyliły w przychodni :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry