• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczepienia

Drugie szczepienie WZW miała 15 marca, więc 17 września (bo na ten dzień mam wyznaczone szczepienie) to 6-miesięczna przerwa. Może się pomyliły w przychodni :confused:
Ja bym to sprawdzila na Twoim miejscu.Pielęgniarka niech przy Tobie wyliczy dokładnie.Mi tak zrobiła i wpisała w kartę szczepień kiedy kolejne.

reklama
Kasiad rzeczywiście dziwne,że tak póżno.Kube o mało nie zaszczepili 3 dawką na HIB,bo podobno mozna do ukończenia przez dziecko pół roku(tym rodzajem szczepionki),ale pediatra się uparła i jednak Kubus został zaszczepiony i to darmowo.:tak:U nas następne szczepienie jak Kuba będzie miał 13 miesięcy.Uff...Na trochę mamy spokój.
ale do ukonczenia przez dziecko pół roku.... nalezy podac pierwsza dawke hiba kolejne po 6 tygodniach

Ja byłam dzis w przychodni i kazali mi przyjsc jednak tego 17 wrzesnia, ni4e wczesniej :confused: Pielęgniarka powiedziała, ze między 2 a 3 dawką WZW moze byc 6 miesięcy.

a mój Hubek jeszcze nie był w ogóle szczepiony - pewnie większość z was jest w szoku i nie dziwię się bo to raczej rzadkie zjawisko...
Hubek bedzie zaszczepiony tylko przeciw Polio - jak tylko uporamy sie z jego AZS chociaż w pewnym stopniu i potem na tężec. a reszta szczęsliwie go ominie... :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry