Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mruczka a twoj lekarz pracuje w jakims szpitalu? jak tak to moze postaraj sie o porod w tym wlasnie szpitalu-z tego co mi mowiono to tak jest najlepiej bo inaczej traktuja wtedy pacjentki i po drugie-lekarz do Ciebie zaglada jak ma dyzur a nawet jak sie trafi to Twoj porod przyjmie. a jak nie pracuje to przedyskutuj z nim to i niech Ci poradzi-powiedz ze nie masz zielonego pojecia, ktory wybrac i czym sie kierowac i popros o polecenie najlepszegoA czy ktoś napisze mi, gdzie mam rodzić we Wrocławiu??:-(

Supcio ja tam nie chce rodzic mimo, ze naleze do MSWiA i mam tam lekarza prowadzacego...Żadna nie pisze nic o szpitalu na Wołoskiej, a może ktoś ma jakies opinie na temat? jakasznajoma znajomej czy cos, bo tam planuje rodzić.
A do jakiego lekarza chodzisz?? Ja chyba bede rodzila w Gubinie bo tam sie przeprowadzam przed porodem i troche mi szkoda zostawiac mojego dobrego gina no ale jak trzeba to trzeba.