reklama

szpital lipcówek

reklama
a ja może bym się przeszła do Lidla, ale ta pogoda za oknem mnie dobija. Kurcze, ale taka zasiedziana jestem, że spacer by mi się przydał.:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny :)
Termin mam na 11 lipca, planuję rodzić na Żelaznej. Chodzę prywatnie do dyrektora tego szpitala i zapisałam się do szkoły rodzenia jego żony, to może mnie nie odeślą ;) Jakby co, uderzę do bielańskiego, bo mam tam endokrynologa i w 2007miałam tam operację tarczycy, więc zawsze to jakieś "znajome" miejsce :)
Co do szkół rodzenia w Warszawie, ja zapisywałam się tydzień temu na maj-czerwiec i jeśli chcecie skorzystać ze szkoły refundowanej przez miasto, to już jest krucho z miejscami :) Ja za szkołę nie zamierzam płacić, sporo kasy a wybór tych refundowanych jest duży :)

Żadna nie pisze nic o szpitalu na Wołoskiej, a może ktoś ma jakies opinie na temat? jakasznajoma znajomej czy cos, bo tam planuje rodzić.

A czy ktoś napisze mi, gdzie mam rodzić we Wrocławiu??:-(
mruczka a twoj lekarz pracuje w jakims szpitalu? jak tak to moze postaraj sie o porod w tym wlasnie szpitalu-z tego co mi mowiono to tak jest najlepiej bo inaczej traktuja wtedy pacjentki i po drugie-lekarz do Ciebie zaglada jak ma dyzur a nawet jak sie trafi to Twoj porod przyjmie. a jak nie pracuje to przedyskutuj z nim to i niech Ci poradzi-powiedz ze nie masz zielonego pojecia, ktory wybrac i czym sie kierowac i popros o polecenie najlepszego :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry