Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A do jakiego lekarza chodzisz?? Ja chyba bede rodzila w Gubinie bo tam sie przeprowadzam przed porodem i troche mi szkoda zostawiac mojego dobrego gina no ale jak trzeba to trzeba.Ja mieszkam kolo Zielonej Góry, ale rodzić najprawdopodobniej bedę w Sulechowie, tu w naszym rejonie ten szpital ma najlepszą opinię![]()
witam, też zastanawiam się nad porodem w wodzie i w dwójce i też moja pani doktor tam nie pracuje. jeśli namierzysz położną wartą polecenia to napisz proszę namiar dzięki
). Najbardziej podoba mi się Zofia, ale to bardzo drogi szpital, więc pewnie sobie darujęA dlaczego zastanawiasz się nad Kasprzaka? bo ja się właśnie tez zastanawiałam, ale nic nie wiem na temat tego szpitalaja od niedawna w Warszawie. Okazało się, że mój lekarz prowadzący i położna nie pracują w szpitalu. Nie za bardzo wiem, co teraz ze sobą zrobić... Nie wiem, czy szukać szpitala i tam wykupić już położną, czy też iść na żywioł do wybranego szpitala?
Zastanawiam się też, czy jest sens wykupywania położnej...
A co do szpitali, to zastanawiam się nad Zofiią, Kasprzaka i Karową (chyba tak sie nazywa). Najbardziej podoba mi się Zofia, ale to bardzo drogi szpital, więc pewnie sobie daruję