Pajaczkowa
Początkująca w BB
Juliamed w Katowicach, Kwiatkowskiego 8. Super wykłady, zajęcia praktyczne i dodatkowe wykłady ze specjalistami. Opieka położnej ze szkoły rodzenia po porodzie. Bardzo polecam!
Właśnie się tam zapisałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juliamed w Katowicach, Kwiatkowskiego 8. Super wykłady, zajęcia praktyczne i dodatkowe wykłady ze specjalistami. Opieka położnej ze szkoły rodzenia po porodzie. Bardzo polecam!
Naprawdę warto, dziewczyny się ciągle doksztalcają. Służą radą cały czas, nie będziesz żałowaćWłaśnie się tam zapisałamdużo osób ich poleca.
Mowie o lekarzu ktory przyjmuje tam.Niekoniecznie trzeba chodzić prywatnie, by rodzic tam za darmo. Ja chodzę na NFZ do dr Juraszka do przychodni w Bogucicach i tez będę rodzic na Łubinowej za darmo.
Jak byłam na dniach otwartych to mówili że jeśli nie chodzi się do lekarza który tan przyjmuje to w okolicy 34/35 tygodnia trzeba się umowic do któregoś który tan przyjmuje
Specjalnie założyłam konto żeby dołączyć się do Twojej opinii. Pani Agnieszka Wachowiak to ANIOŁ tak jak piszeszJa polecam położne ze szkoły rodzenia Babi-med w Chorzowie. Pani Agnieszka Wachowiak była jak mój Anioł Stróż w pierwszych tygodniach po porodzie.
Ja polecam położne ze szkoły rodzenia Babi-med w Chorzowie. Pani Agnieszka Wachowiak była jak mój Anioł Stróż w pierwszych tygodniach po porodzie.
Ja chciałam to wykupić, ale w przypadku prowadzenia ciąży masz 9/10 miesięczny okres karencjiHej dziewczyny, nie wiem czy pisze w dobry wątku, ale czy któraś z Was wykupowala prywatnie pakiet medyczny (PZU lub Medicover) do prowadzenia ciąży?
Zastanawiam się na jakiej zasadzie to działa i czy faktycznie jest bardziej opłacalne niż prywatne wizyty i badania. Ktoś coś?![]()