reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

SZTUCZNE MLEKO

;D ;D ;D 2 m-ce zlecą szybciej niż Ci się wydaje Jaga. Na pewno nie będziesz miała zbyt dużo czasu na rozmyślanie...masz taką ładną i pewnie absorbującą dzidziunie ::) ;)
Miłej nocki. Taka pogoda jak teraz za oknem ( u mnie deszcz cały dzień i 13 stopni) mi się podoba, jak nigdy dotąd :laugh: :D.

reklama
dzi ęki za wsparcie..... 9 mieiescy zleciało ale razem z nim, a teraz tez nie jest źle bo mam gabi...
u nas tez leje juz 3 dzien i za chwile bede juz miala dosc tej pogody

A my dalej na nieszczęsnym Nutramigenie :mad: ale wczoraj dodałam trochę kaszki ryżowej z jabłkiem i młody jest wniebowzięty ;D Nareszcie poprawa w jedzeniu !!!

happymum pisze:
ale wczoraj dodałam trochę kaszki ryżowej z jabłkiem i młody jest wniebowzięty  ;D Nareszcie poprawa w jedzeniu !!!
Anu u,mnie natomiast odwrotnie jak dodałam kaszi to mu nie podeszła nie wiem moze dlatego ze moja mam robiła głoabki i mu zapachniało .....ahahahaahah
Podrawiam Anka Skaknka

jaszczurka - a dużo dałaś Juleczkowi tej kaszy?? Ja mojemu na początek płaską łyżkę... Co do gołąbków... to też bym wolała od jakiejś tam kaszy ;D ;D ;D

kurcze to ja mam jakies dziwne dziecko bo ono jadlo by wszstko...dzis poraz pierwszy dalam mu soczek jablkowy....tak mu smakowalo ze sie ogblizywal jeszcze przez 10 minut i jak zabralam butelke to zrobil straszna awanture.

reklama
happymum pisze:
jaszczurka - a dużo dałaś Juleczkowi tej kaszy?? Ja mojemu na początek płaską łyżkę... Co do gołąbków... to też bym wolała od jakiejś tam kaszy  ;D ;D ;D
happymum
dałam mu ale on nie zabardzo ja je :( teraz daje mu łyżeczkę wiecej... troszke zageszczam to juz bardzej mu podchodzi niz z butli.
Pozdrawiam Anka Skaknka

Do góry