• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
jpg.gif
DSC01394.jpg (17,5 KB)
jpg.gif
DSC01427.jpg (24,0 KB)to moja derya majaca 3 tyg..

witam wszystkie przyszle jak i aktualne mamusie:-)jestem tu amatorka....mieszkam wBerlinie i milo bedzie z Wami uczestniczyc na forum ..dzici spodziewam siewlistopadzie synka aktualny termin to 3listopad;-)bo wczesniej wPL.mialam 2podane lekarz twierdzil,zekolo 10 a polozna 16listopada,choc czuje,ze maly szybciej sie pojawi dajedo wiwatu ...zapewne mu juz ciasno....pozdrawiam:-)kasia

Witam serdecznie...:-)
Mieszkam niedaleko Frankfurtu ,jestem mama dwojki -chlopczyka i dziewczynki i oczekuje trzeciego dzieciatka.Milo bylo poznac jakies babeczki z moich okolic i nie tylko .by wspolnie pogadac o tym i owym.

pozdrawiam serdecznie

:tak:Hej Kobitki!
jak widze, pare nowych sie pojawilo, WITAJCIE!
Lomi- ja tez mam trojeczke, ale samych chlopcow:-)
niestety nie jestescie z moich okolic- szkoda:sorry:

moj najstarszy mial urodzinki niedawno (szczesliwa 7:cool2:), wiec swietowalismy troche, najpierw w w domu, potem z dzieciakami w "Trampolinie"- glowy odskakiwaly:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry