reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej dziewczyny ;-),
Zuza- pozegnanie zwyczajne, nic szczegolnego, buzi i w drzwiach przez zeby wypowiedziane:,, bardzo nam bylo dobrze ", tylko ja wiem jak bylo, wiec nie musiala sie silic tesciowa na te slowa, bo zabrzmialy jak jakas kpina, no nic, najwazniejsze ze sa daleko i tak szybko nie przyjada, a slawek tez juz mial dosyc swojej mamusi...:tak:a dzieciaki rano wstaly i nic, nie pytaly gdzie babcia, dziadek, sama bylam w szoku...

blond- pozdrowienia dla chorego !!! duzo ma babli ?

a u nas byl wczoraj kinderfestiwal, pojechalismy, a tam nie ma gdzie zaparkowac, wszystkie boczne uliczki zablokowane, zero wolnego miejsca, troche sie wkurzylismy, bo impreza ogromna, a miejsc parkingowach brak, no nic, tam- pelno narodu, wsumie dla dzieci duzo bylo atrakci, ale kolejki nie z tej ziemi...pochodzilismy troche, dzieciaki troche pobawily sie i wieczorkiem dotarlismy do domku...a dzisiaj ide znowu z emilka na gimnastyke, juz mala sie cieszy, zaraz bedziemy sie zbierac...

pozdrowionka dla wszystkich dzieciaczkow !!!:-):-):-)

reklama
hej kobietki.

dzis Marie dostala szczepienie biedna krzyku narobila a ja myslalam ze zaczne z nia u tego lakarza ryczec.:wściekła/y::szok::dull::no::angry::no::sick:

Moje dwa skarby juz spia ...a ja to taka cma ostatnio i po nocy tylko bym siedziala a jak ranek przychodzi to wstac mi sie niechce...
Justys jak po gimnastyce?ja chcialabym z mala na basen pochodzic...musimy sie kiedys umuwic i pojdziemy razem z pociechami naszymi..
blond jak tam chory?
krecik a jak tam twoi mezczyzni?
pozdrawiam was goraco

Zuza,
jak chcesz na basen to albo teraz albo nigdy :eek::szok:...zart, to najwyzej jak wroce, chyby ze bys miala ochote jeszcze w tym tygodniu, w piatki jest ciepla woda, okolo 31-32 stopni, a tak normalnie to 28, mowie o krytym basenie, bo na normalnym to troche za zimno.
biedna kruszynka, tyle sie nacierpiala :-(:-(:-(, ale powiedzmy ze to na zdrowie, moja tez zawsze plakala, ale to na widok lekarza juz zaczynala, ostatnio przy szczepieniu slowka nie powiedziala, patrzyla z zainteresowaniem co sie dzieje i tak obylo sie bez placzu... a co do gimnastyki to super, szczegolnie dzisiaj , mi sie bardzo podobalo, emilce tez, pobiegala, poskakala, jakies spiewy tez byly, super, od wrzesnia zapisujemy sie, bo teraz to chodzimy tak na probe...

nasze dzieciaczki tez spia, a my ogladalismy dzisiaj film, ucieczka z sobiboru...troche smutno sie zrobilo, zaraz idziemy do lozeczka.... jutro kolejny dzien...

Krecik- co u was slychac ?
Blond- jak chory i tak wogole jak leci ?

trzymajcie sie dziewczyny :-)

milej nocki i do jutra !!!

Witam wszystkich!!!

Blond buzki dla chorowitka i zyczenia szybkiego powrotu do zdrowka!!

Marie, biedactwo- te szczepionki strasznie zozdrazniaja nasze dzieci, ale to dla ich dobra, miejmy nadzieje!!!

Justysiu, jak to jest teraz bez tesciow??? Ile bluzek jeszcze kupila przed wyjazdem??? hihi

U nas oki, wczoraj Allanek skonczyl roczek i zrobilismy male przyjecie tylko z tesciami i sasiadka! W sobote przyjdzie wiecej osob! Allanek sie rozgadal ale jeszcze nie wiem o co mu chodzi!
Colinek oki, bo bylam dzis na wizycie u poloznej i slyszalam serduszko! Wali jak dzwon i jestem przez to szczesliwa i spokojniejsza!!!

Zycze wszystkim milego dnia a ja lece wypic mleczko bo meczy mnie zgaga!!!

Wszystkiego najlepszego Allanku, duzo zdrowka , usmiechow, szczesliwego dziecinstwa, luzackich rodzicow i wszystkiego naj, naj...

a u nas teraz spokoj, wkoncu czlowiek ma czas na swoje przyjemnosci, moze rozsiasc sie wygodnie i bez stresu robic co sie tylko podoba, albo nic nie robic, jak jest taka ochota, wspaniale zyc samemu ... no z wlasna rodzinka , ma sie rozumiec :tak:
wiecej bluzeczek nie kupowala, chodzila 2-3 dni w jednej... hahahha, wkoncu nic nie robila, wiec nie brudzila sie, codziennie rano i wieczorem kapiel, obowiazkowo rano mycie glowy, laziena 1 godzine zablokowana...ale juz koniec... moze za rok, moze za dwa, niewiadomo kiedy znowu zechca nas odwiedzic....

super, ze maluszek zdrowy, to uspokaja rodzicow... nie ma to jak dobre wiadomosci !!! a jak tam na urodzinach ... spokojnie? tesciowa grzecznie siedziala ?

zaraz michalek wraca ze szkoly, cale szczescie ze juz nie pada, ale pogoda...:szok:

Najlpepsze zyczenia dla Allanka.:-):-):-) i buziak w brzusio dla Colinka. Krceik wspolczuje zgagi mnie ta holera meczyla niesamowicie i nic mi niepomagalo:no:

wlasnie zrobilam sobie cappucino a tu Marie sie obudzila i po mojej pauzie:wściekła/y:;-):-D
zaraz pewnie sie cycka dopomni:-p:rofl2::happy2::tak:
Justys jak do piatku stroj dokupie to mozemy w piatek...
dla Marie musze tez takie majtochy specjalne kupic:confused2::eek::szok::-D;-) musze jutro do Mainz wiec sie wybrac jak pogoda bedzie:-)

Eh musze dzis na 15:00 do pracy ...ale mam lenia...
milego dnia.Swoja droga u mnie pochmurno i nawet taka mzawka juz przeszla a mialo byc przecie cielplo!!!:angry:

Justys trza bylo wode zakrecic...haha moze by predzej pojechali;-);-)a ja myslalam ze to moj maz czyscioch przesadny no ale jak ciuchy pare dni nosila to moze sie spocila i tez tak czesto musiala sie kapac;)

Moja mama mawia ze z rodzina to sie najlepije na zdjeciu wychodzi;-);-) ...

Ps.
z mojego meza to nawet na zdjeciu niebardzo;-):-)

Zuza, ona zawsze tak, rano i wieczoram, tak jakby niewiadomo jak sie zabrudzila, zapocila... wydaje mi sie ze to troche przesada, 2 godziny dziennie w laziemce siedziec i tylko na myciu... komentarz tesia: bo mama sie tak przyzwaczaila...a zuzycie wody maja najwieksze w calej klatce, to rodziny z dziecmi maja mniejsze.... no coz...

postaraj sie kupic, to by bylo fajnie spotkac sie i poplywac troszke, jak bedziesz w miescie to napewno cos znajdziesz,a Marie to musi miec specjalne majteczki, wsumie na basenie tez sprzedaja, ale moze byc tak, ze nie bada mieli tego rozmiaru, w kinderladen sa, ma tam emilce kupowalismy...:-)

Witam Was serdecznie,
juz wkrotce zostane mama termin mam na 17 lipca wiec postanowilam sie wlaczyc do podforum.Mieszkam w Grevenbroich tj 25km od Monchengladbach,zyje juz 26 wiosenek ale wkrotce minie mi 27:-D.Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona mam z Niemiec.

reklama
hej Aniu, oczywiscie,
cieszymy sie ze dolaczysz do nas i przy okazji gratulacje !!!

Zuaz jak Marie po tym szczepieniu ? goraczkuje ? a bylas moze za strojem ?
ja jutro bede w miescie po poludniu, jak chcesz to mozemy sie spotkac ...
a tak, to juz pomalu pakuje sie :tak:, dla slawka gotuje gar bigosu, coby biedak sie nie zaglodzil :-), leczo juz sie mrozi...w sobote jeszcze czekaja mnie urodzinki mezusia a rano w niedziele wyyjazd...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry