reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Znow sie melduje...ale tu pusciutko :(
ja sie wybieram na 2 tygodnie do PL ... tydzien z mezem a tydzie zostane sama u olezanki w Tarnowskich Gorach....jedziemy dokladnie 2giego po poludniu :)
Pa kochane i bede tu czesto zagladac :)

Ja dzis szaleje...dalej piore...ukladam...robie liste co wziac...kurde pojutrze juz o tej porze bede lezala na plazy :D jutro jeszcze wyskoczymy z moim A na zakupy...jakies ciuchy kupic i walizki...mloda wtedy pojade zawiezc do tesciow...i wtedy zaraz powrot do domu by dokonczyc pakowanie...dzis jeszcze pedicure i manicure trza sobie odwalic... w lodowce juz mam prawie echo...ale teraz zakupow nie bede juz robila bo po co? zjemy obiad na miescie,a na kanapki na kolacje dzis i jutro na sniadanie jeszcze starczy co jest... zaraz bede pakowala mloda....
Pogoda u nas do bani...raz slonce raz chmury i do tego dosc silny wiatr...ogolnie 18 stopni... :/

hej

Ja ciagle w PL dlatego nie pisze ale widze ze i tak nic sie tu nie dzieje
Nie wiem jeszcze kiedy wracam ale napewno na 1 musze byc bo lali do przedszkola idzie :))
Od 1 bede na bierzaco :))
Jutro mam kosmetyczke a ze ja wymagajaca to do domu przyjedzie :))

No Anka nareszcie sie zameldowalas bo widzialam ze pojawiasz sie na bb ;-)
My wlasnie z Noemi zjadlysmy sobie krokiety z mozzarella i pomidorami a o tego mieszanke warzywna po meksykansku :-)

A co do kosmetyczek to mialam w domu...ale nie lubie...lubie byc w salonie...bez balaganu... w wygodnym fotelu sie polozyc...kubek kawy i odplywam :-)

A co sobie serwujesz??

Pati to zycze Wam udanego wypoczynku:-)
Uwazaj by sie za bardzo nie zjarac na sloncu i zeby Ci te drinki z parasolka nie zaszkodzily oczywiscie fotki strzelaj co by nam tu pokazac po powrocie ;-)

Patrycja dobra kosmetyczka sprzata po sobie :)) A ja mani i pedi :))standardowa usluga :D kawka odpada ale soczek chetnie :) Ja usluga w domu bo z 3 dzieci do kosmetyczki ciezko sie wybrac :))) Udanego wypoczynku

Laura wykonczona spi a ja buszuje :))

Hej. melduje sie taż ja, tak zaglądam tu od czasu do czasu ale mało ostatnio naskrobałyści.

Miałam gosci z Pl bo byl w Straubingu volkfest :-) no i oczywiscie duzo piwka i super zabawa :-D a ja teraz coraz większa panika bo mój Szymon 3 wrzesnia idzie pierwszy dzień do przedszkola :szok: i jakos trudno mi go tam sobie wyobrazic bo jako jedyny w grupie bedzie mówił po polsku :-(:baffled: i tak mi go szkoda bo ma dopiero 2,5 roku a już takie stresy mu fundujemy :baffled: na samą mysl boli mnie brzuchol i chyba bede stała cały dzien pod przedszkolem.......

reklama
Dzieki dziewczyny-latam po chacie jak szalona...mloda spakowana...tylko fryz jej zrobie i niebawem smigamy zawiezc ja do rodzicow A...na szczescie nie tak daleko bo akurat z Pl.jada i wezma nam ja z trasy :-)
wtedy smigamy z moim A na zakupy :-) nawet mi sie zachcialo :-D chetnie sobie kupie cos fajnego :-)

Magda moja jak szla do przedszkola miala 2 latka i dwa miesiace... dobre podejscie pan w przedszkolu,troche cierpliwosci i bedzie wszystko super :-) mam nadzieje ze bez problemu sie mlody zaklimatyzuje... powiem ci ze z rana to nawet dzieci co po 2 lata sa w kita potrafia plakac...wiec jak poleci lezka to przytulic...i pamietaj ze nigdy nie umykaj ukradkiem... u nas kategorycznie bylo to zabronione... nawet jak byla chisteria na maxa... teraz mamy tak ze mloda daje nam klapsa na droge i wywala prezz drwzi...tak duzo dzieci robi ;-)

Jolka a opalic sie troche musze... no i mam plana troche pocwiczyc z rana w silowni :-D pewnie Spa odwiedze-mam ochote na masaz :-) i jakies moze nawilzanie sobie fundne... ;-) fotki natürlich beda ;)))

Anka a co do kosmetyczek -to moje tez sprzataly...ale ja lubie ten klimat w dobrym studiu :-) bo to dla mnie relax...i jak mi mloda skakala zawsze to tylko stresa mialam ,zeby lampa nie spadla,zeby czegos nie wylala...a to chciala pic...dlatego wole zajechac sobie jak pani pod studio,usiasc ,popitolic i gotowa wsiasc w auto i najlepeij jeszcze dobrego koktajla zaliczyc albo zakupy :-D a dzis zazycze sobie u mojego A masaz stop :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry