MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Gabina - kobieto po prostu mnie rozbrajasz!!! Nie mozna sie tak szybko poddawac!!! ja umialam tylko Guten Morgen jak wyjezdzalam do de i to w dodatku uzywałam go przez cały dzien a nie tylko do południa
. Wynajelismy mieszkanie i normalnie sie na nim zameldowalismy bez problemu wszystko trwało godzine!!! jak ty w de nie masz pracy to twój mąz ( tak bylo w moim przypadku) musi wypelnic papier że bedziesz na jego utrzymaniu. Albo sama musisz udowodnic ze jestes w stanie sie utrzymac w de jezeli twuj pobyt bedzie dluzszy.
Nie wszyscy chca kaucje za mieszkania niektórzy jej wcale nie biora trzeba duzo szukac.
W szpitalu przyjma cie bez problemu ale lepiej żebys miala meldunek wczesniej zrobiony i zalatw sobie położną tez wczesniej, ja bylam na 3 spotkaniach przed porodem i po porodzie do mnie przyjezdzała raz w tygodniu tak przez ok 2 miechy zeby sobie pogadac
)
no i nie wybrzydzaj z tymi mieszkaniami zawsze mozna zmienic za jakis czas!!
. Wynajelismy mieszkanie i normalnie sie na nim zameldowalismy bez problemu wszystko trwało godzine!!! jak ty w de nie masz pracy to twój mąz ( tak bylo w moim przypadku) musi wypelnic papier że bedziesz na jego utrzymaniu. Albo sama musisz udowodnic ze jestes w stanie sie utrzymac w de jezeli twuj pobyt bedzie dluzszy.Nie wszyscy chca kaucje za mieszkania niektórzy jej wcale nie biora trzeba duzo szukac.
W szpitalu przyjma cie bez problemu ale lepiej żebys miala meldunek wczesniej zrobiony i zalatw sobie położną tez wczesniej, ja bylam na 3 spotkaniach przed porodem i po porodzie do mnie przyjezdzała raz w tygodniu tak przez ok 2 miechy zeby sobie pogadac
no i nie wybrzydzaj z tymi mieszkaniami zawsze mozna zmienic za jakis czas!!

Milego weekendu dziewczyny i pieknej pogody!