reklama

Szukam Mam z Niemiec

witam niedzielnie
z polski hehe
jestem na wsi u babci do jutra bo wracamy jutro do domku
a zasieg mam tu bardzo slaby...

Gabinia fajnie ze po sprawie,mam nadzieje ze jak pojedziesz to pozalatwiasz szkole
i nie rezygnuj tak szybko popatrz na nas jestesmy w de od roku:tak:
pojechalismy prawie ze w ciemno,m mial jakas prace zapewniona i tyle,zadnych znajomych nic..
mieszkanie mielismy u kumpla przez pierwszy miesiac i dopiero potem poszlismy na swoje:tak::tak: 3 pokoje 70 mkw teraz jak widze to nie podoba mi sie ta dzielnica ale da sie przezyc zmienimy za jakies 3 latka na inne :-):-)
jezyka nie znamy za dobrze,ale mamy tlumacza takiego goscia ktory w razie wu nam pomaga :tak:
na poczatku wiadomo latwo nie bylo,obce miejsce i wogole
ale teraz jest super !!!
i wiem ze do polski wrocic nie chce :no::no:...takze glowa do gory pomysl sobie ze i my tez przez to przechodzilysmy takze poradzisz sobie tylko trzeba chciec i byc zdecydowanym :-):-)

milej niedzieli laseczki...a slonko pieknie swieci w koncu :tak:

reklama
ehhh dziewczynki jak mi ciężko.....
zjechałam dzisiaj katechetkę w szkole córki bo normalnie traume ma mała jak idzie na religie :wściekła/y: i od razu mała zadowolona przyszła po szkole ;)

a z tym moim wyjazdem to zobaczymy bo ex chce podania terminu ile w D mam zamiar być bo jak bardzo długo to on się nie zgadza - palant

wiecie co .... teraz ta ciąża mnie tak przytłacza , że cięzko mi się ze sobą zyje.... nie rozumiem tych nerwów które mna szarpią ....

polatałam po lesie dzisiaj i ledwo zyję czy pomoże- nie wiem

Gabinia oby pomoglo ;)
A co tam z katechetka mieliscie za szopki ?

Madzia27 szerkosci na powrocie ;)

Ja wreszcie odpalilam moj sprzet do gotowania na parze...byla rybka i brokuly... wlasnie dojadlam rezste na kolacje-wyszlo pycha i wszystko za jednym zamachem w 25 min. :) od dzis czesciej bede tego sprzetu uzywac... jutro klopsiki z indyka ,a dla mnie salatka z krewetek :)
dzis piekna pogoda...az sie zyc chcialo...jak jechalam po mloda do kity to tak mi fajnie slonko swiecilo przez otwarty szyberdach...
teraz pracuje i czekam na goscia z telekom...maja mi przyjsc wreszcie tel.naprawic...czekam na tych idiotow tydzien !!!! mam nadzieje ze jakis rabat za ten miesiac dostaniemy bo napewno 110 euro nie zaplace zas!!!! tydzien bez telefonu katastrofa...moj do interesow potrzebujue w szczegolnosci tel.a teraz caly czas z polska przez komorke ...wiec rachunki beda mega...
W srode koniecznie chce isc na fitness.zis nie bylam i jutro tez...ale tak z 4 razy w tyg.chce koniecznie isc... no i jutro kolorow ide na solarium nabrac....

Mieszkam w Niemczech od 12 lat,przez przypadek.Przyjechalam na wakacje poznalam mojego przyszlego,on nie pozwolil mi wrocic:-).
Moj m.jest wlochem.Roznice kulturowe sa i nieraz iskry szly,ale mysle ze sie dotarlismy.
Mam trzech synow a teraz jestem w 11 tygodniu i mam nadzieje ze bedzie cipulinka.:tak:Ale naturalnie bede sie cieszyla z chlopca,wazne zeby bylo zdrowe.

Starszy ma skonczone 9 lat,a blizniaki 7,5.Narazie odkad wiedza ze jestem w ciazy to nawet bez dyskusji robia co im powiem.
Oni sa tak rozni z charakteru ale niestety powera maja takiego samego .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry