Owca28
Fanka BB :)
witam niedzielnie
z polski hehe
jestem na wsi u babci do jutra bo wracamy jutro do domku
a zasieg mam tu bardzo slaby...
Gabinia fajnie ze po sprawie,mam nadzieje ze jak pojedziesz to pozalatwiasz szkole
i nie rezygnuj tak szybko popatrz na nas jestesmy w de od roku
pojechalismy prawie ze w ciemno,m mial jakas prace zapewniona i tyle,zadnych znajomych nic..
mieszkanie mielismy u kumpla przez pierwszy miesiac i dopiero potem poszlismy na swoje
3 pokoje 70 mkw teraz jak widze to nie podoba mi sie ta dzielnica ale da sie przezyc zmienimy za jakies 3 latka na inne :-):-)
jezyka nie znamy za dobrze,ale mamy tlumacza takiego goscia ktory w razie wu nam pomaga
na poczatku wiadomo latwo nie bylo,obce miejsce i wogole
ale teraz jest super !!!
i wiem ze do polski wrocic nie chce
...takze glowa do gory pomysl sobie ze i my tez przez to przechodzilysmy takze poradzisz sobie tylko trzeba chciec i byc zdecydowanym :-):-)
milej niedzieli laseczki...a slonko pieknie swieci w koncu
z polski hehe
jestem na wsi u babci do jutra bo wracamy jutro do domku
a zasieg mam tu bardzo slaby...
Gabinia fajnie ze po sprawie,mam nadzieje ze jak pojedziesz to pozalatwiasz szkole
i nie rezygnuj tak szybko popatrz na nas jestesmy w de od roku

pojechalismy prawie ze w ciemno,m mial jakas prace zapewniona i tyle,zadnych znajomych nic..
mieszkanie mielismy u kumpla przez pierwszy miesiac i dopiero potem poszlismy na swoje

3 pokoje 70 mkw teraz jak widze to nie podoba mi sie ta dzielnica ale da sie przezyc zmienimy za jakies 3 latka na inne :-):-)jezyka nie znamy za dobrze,ale mamy tlumacza takiego goscia ktory w razie wu nam pomaga

na poczatku wiadomo latwo nie bylo,obce miejsce i wogole
ale teraz jest super !!!
i wiem ze do polski wrocic nie chce

...takze glowa do gory pomysl sobie ze i my tez przez to przechodzilysmy takze poradzisz sobie tylko trzeba chciec i byc zdecydowanym :-):-)milej niedzieli laseczki...a slonko pieknie swieci w koncu

i od razu mała zadowolona przyszła po szkole