reklama

Szukam Mam z Niemiec

no no no Karolina mozemy sonie ręce podać :))
ja też mam troje dzieci w wieku 10 lat 8 lat i młody 5,5
i mam jazde bez trzymanki :rofl2::rofl2::rofl2:

do tego co chwila sie przeprowadzamy.... normalnie życ nie umierać :cool::cool:
a juz przeprowadzka do berlina to nie wiem czy dam radę bedę w 7 miesiącu ciąży .... bedzie wesoło jak od razu na porodówkę mnie zawiozą :baffled::baffled:

reklama
Ja patrze za wiekszym mieszkaniem,ale tez nie chce brac jakiegos ,byle jakiego ze wzg na jeden pokoj wiecej.Ja mam teraz 3,5 (80m)ale z ogdkiem i sprzodu oszklona weranda.3 min do szkoly i wszystkie przyjaciolki tutaj.A i to jest dzielnica gdzie jest duzo Polakow ,a malo Turkow.Nic do nich osobiscie nie mam.ale jakos tak czuje sie bezpieczniej.Nie robie sobie presji szybko ,szybko jak sie cos trafi ciekawego to wezme.Chociaz wiem ze z 4 dzieci to za bardzo nie powinnam wybrzydzac.Fajnie ze jest ktos z duza iloscia dzieci :tak:

witajcie kobitki !!
jestem od wczoraj w domu
a teraz wrocilam juz ze szkoly,ale pieknie na dworze zyc sie chce:-):-)

witaj karolina !!!
zycze ci cipulinki jak to napisalas hehe:-D
fajna masz gromadke w domu napewno jest wesolo !!:-)
a skad jestes w de??:baffled:

laseczki a co z nasza jola cos dlugo nie zaglada...

ja sie zegnam milego dnia zycze ide gotowac obiadek
a pozniej jade do meblowego...:tak:

papa :-)

Ja jestem tu z Bochum(niedaleko Dortmundu,a jeszcze blizej Essen),ale na poczatku mieszkalam pod Frankfurtem.
Jezu jak ja tutaj nienawidze myc klatki!Dzisiaj zmusilam m.,bo mi sie chce rzygac na sama mysl.
W Polsce byly sprzataczki i nikt pozniej sie drugiego sasiada nie czepial.A ja tu mam taka kretynke sasiadke ktora sprawdza kto jak i kiedy.

witam wieczorkiem na chwilkę ;)
wiosna przyszła do nas.... ciekawe czy na długo...???

pomyłam okna , zawiesiłam nowe firanki .... mmmm od razu lepiej się czuję że świat widać ;))

maluszek mi zaczyna dokuczać... kopie nie po boku.... a na usg nie chce się ruszyć zeby zobaczyć co ma między nogami :-D:-D:-D

Hej :-)
Madzia ja zyje,wszystko u mnie w porzadku :-)
Karolina witaj ,gratuluje Ci trzech synow ! :-D i niech czwarte okaze sie cipulinka...
Mieszkasz niedaleko Dortmundu to tak jak ja ...:-)

A u mnie kreci sie wszystko po staremu ,poznalam fryzjerke przez internet (tzn.kobiete,ktora podawala sie za fryzjerke) i mi wlosy spartaczyla-porazka jakas ,brak slow i tyle.Mrowki mam w domu :wściekła/y: nienawidze robactwa,juz mi sie w nocy snily dzisiaj te mrowki,spac nie moglam,nie wiem w ogole gdzie mam jechac by kupic jakis preparat by je wygnac z mojego domu! :wściekła/y:
Poza tym mloda nie chce jesc,juz nie mam do niej sily...nie wiem juz co wymyslac i kombinowac,wszystko jest fuj a najlepsze sa ciastka,paluszki i slodkie bulki :angry:

No i piekna pogoda !:-D tak wiosna zapachnialo,ze az chce sie zyc! :-D

Milego wieczorku wszystkim!

Gabinia nie boisz sie myc okien?U mnie w domu mowilo sie zeby kobiety w ciazy tego naie robily,dziewczyny na forum tez sa podobnego zdania.Ja tez myje ,bo kto mi to zrobi?
Ale powolutku codziennie jeden pokoj.Tylko w duzym pokoju mam taka jakby oszklona werande i to powiedzialam makaroniarzowi ze to jego dzialka(To jest ok 20 okien roznej wielkosci)Podejrzewam ze dlugo poczekam azn to w koncu zrobi.Dzisiaj sie zdziwil ze mu kaze tapetowac przed wakacjami pokoj dzieci,Bo przeciez 3 lata jeszcze nie minely ,a jest brudny?Slepy by zauwazyl a moj m .nie!
Jolka to wpadaj na kawe jak masz niedaleko.

Karolina ja slyszalam,zeby okien nie myc dopiero w zaawansowanej ciazy...a tez nie tyle co myc,chodzi bardziej o wieszanie fieran,bo rece trzymane sa w gorze i przez to moze sie brzuch obnizyc :baffled: albo skora popekac :baffled: ja tylko powtarzam co slyszalam...
No i w ogole...z duzym brzuchem przeciez napewno wieszanie fieran nie jest latwe:-D
Eh...duzo sie gada co robic,czego nie robic,wiekszosc to zabobony :-p
No do Bochum mam jakies 50 km. Ty zbieraj gromadke i przyjezdzaj na moje ranczo :-D

No googlemaps pokazuje 90 a nie 50 ;) a mnie sie wydawalo,ze mam blizej ;)

Ostatnia edycja:
Jolka ty nie wiesz co mowisz moja banda potrafi byc niebezpieczna dla otoczenia!!!!!!!!!Ale zebys sie nie zdziwila ze sie kiedys wbijemy ja jestem pierwsza do tego zeby gdzies smignac.:tak:

reklama
może nie powinnam myć okien... ale kto mi to zrobi :crazy::crazy:

mój mąż wpada niby co tydzien ale co z tego jak nawet nie mamy czasu kilku godzin spędzić sam na sam ;/

ehh męczy mnie to życie na odległość

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry