nathaliep
Fanka BB :)
Hej dziewczęta
U nas wieje halny niemalże... wczoraj miałam kurs na prawko (chcę zdążyć zdać przed wyjazdem)
i żadne światła nie działały, drzewa połamane - masakra... a jak wracaliśmy od moich rodziców z młodym (dzieli nas 100 m) to beniamina wiatr w garaże wkomponował (chciał iść sam oczywiście).
Patrycja zazdroszczę ci możliwości kupienia 3 par butów na raz ... ja mam cholerny problem bo mam małą stopę ale o wysokim przegubie - noszę r.35 więc jak już znajdę jakieś buty na moją stopę to kupuje je od razu... ale niestety r.35 w przyrodzie występuje rzadko , a jeszcze żeby mi się but podobał to już w ogóle porażka... a mogłabym mieć butów tysiące - bo kocham je miłością wieczną - szkoda że one mnie nie :-)
Trzymajcie się dziewczyny ciepło i głowy do góry
Mua ;-)
U nas wieje halny niemalże... wczoraj miałam kurs na prawko (chcę zdążyć zdać przed wyjazdem)
i żadne światła nie działały, drzewa połamane - masakra... a jak wracaliśmy od moich rodziców z młodym (dzieli nas 100 m) to beniamina wiatr w garaże wkomponował (chciał iść sam oczywiście).Patrycja zazdroszczę ci możliwości kupienia 3 par butów na raz ... ja mam cholerny problem bo mam małą stopę ale o wysokim przegubie - noszę r.35 więc jak już znajdę jakieś buty na moją stopę to kupuje je od razu... ale niestety r.35 w przyrodzie występuje rzadko , a jeszcze żeby mi się but podobał to już w ogóle porażka... a mogłabym mieć butów tysiące - bo kocham je miłością wieczną - szkoda że one mnie nie :-)
Trzymajcie się dziewczyny ciepło i głowy do góry
Mua ;-)
no zboczenie
158 cm ot cała Ja
a młody się dziś zaparł i na spacer rower wywlókł w połowie ręce miał jak lód - cholera mała - i oczywiście od połowy drogi nie jechał bo ręce do kieszeni pochował i musiałam go pchać...
)... ale musimy podjąć tą decyzje przede wszystkim dla SIEBIE