reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc dziewczyny,

U mnie dzisiaj straszny dzien. Przez ta cholerna NATO konferencje spedzilam ponad 2 godziny rano w aucie jezdzac bez sensu w kolko zeby jakos przedrzec sie do pracy. W rezultacie wrocilam do domu i pracuje z kanapy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pati to masz z rozmiarami dokladnie tak samo jak ja. Ja tez w szafie mam rozmiarowke od xs do l w zaleznosci od tego gdzie ciuchy kupuje. Ja spodnie kupuje praktycznie tylko w Polsce, bo to co tutaj nosza Niemki to jest dla mnie totalnie niewymiarowe.
Tak przy okazji, wybierasz sie nadal na urlop na Majorke? Zabookowalas juz cos?
Ja tez mysle zeby tym razem odpuscic sobie jakies dalekie wyjazdy i moze tez na Majorke poleciec, na stare smieci :-)
Jedyne co, to przerazaja mnie ceny. Tam gdzie bym chciala to tyle kasy sobie zycza ze nie wiem czy faktycznie ma to sens...ehh zobaczymy.... i tak musze jeszcze raz zapytac sie lekarki w maju czy pozwoli mi w czerwcu latac i wtedy bedziemy sie dopiero zastanawiac gdzie sie wybrac.
nathaliep jak ja bym miala kupic cos o rozmiar wiekszy tylko dlatego ze mam duze cycki to bardzo bym sie cieszyla :-) Teraz co prawda nie mam na co narzekac ale to sprawa przejsciowa. Po karmieniu pewnie wroce do swojej rozmiarowki w biuscie niestety :baffled:
Madzia, witaj w klubie szczesliwych kobiet :-)

reklama
Witam Was dziewczynki Jakis problem mam z forum...nie wyswietla mi sie wszystko do konca tylko pelno krzyzykow mam i buziek nie moge uzywac...nie wiem o co chosi ;) Ja nie naleze do klubu szczesliwych kobiet :( a przeciez powinnam,bo mam wszystko o czym marzylam , ale moje zycie jest jakies takie puste i nudne :/ a po drugie gdzies kiedys przeczytalam,ze nie zazna szczescia ten,kto wewnatrz siebie szczescia nie ma...Co do rozmiaru to ja bardzo niewymiarowa jestem < u mnie dolna czesc ciala to tak38/40 M/L a gorna M chociaz tez to zalezy czy dana rzecz ma byc obcisla czy obszerna ,z jakiego materialu itd.My na Wielkanoc tez zostajemy TU...zrobie cos do jedzenia i pojade do tesciow na camping... musze tez koszyczek skombinowac,bo fajnie by bylo isc z mala poswiecic-dla mnie w te Swieta wlasnie to jest najwazniejsze,by isc z koszyczkiem do kosciola...ale jeszcze nigdy tu nie bylam z koszyczkiem w kosciele(bo ja w ogole do kosciola nie chodze ale raz w roku moge ) i przez to zawsze te Swieta spedzane tu tracily swoj urok i atmosfere...dlatego w tym roku chce to zmienic ;)

Madrze mowisz Jolka ja tak mialam w poprzednim zwiazku. Mialam wszystko co sobie wymarzylam a jakos w duszy bardzo zle mi bylo....i nieszczesliwa bylam strasznie...Dlatego pewnego pieknego dnia podjelam decyzje ze zmieniam swoje zycie bo mam tylko jedno i jesli przezyje je nieszczesliwie to tylko na wlasne zyczenie.
Bardzo duzo mnie ta decyzja kosztowala ale jestem wreszcie szczesliwa i nawet jakbym mogla cofnac czas to zrobilabym to samo, pomimo tego cierpienia ktore musialam z tego powodu przejsc. Glowa do gory wszystkie nieszczesliwe mamuski i nie bojcie sie szukac swojego szczescia :-)

a ja mam ochote na jakiegos drinka :tak: a nie mam z kim wypic tak samemu to jakos glupio :tak::-D...musze chyba poczekac na sobote bo na urodz ide to wtedy cos podrinkuje :-):-)
a tak wogole siedze sobie muzyczke slucham i poszlabym na jakies balety :-D:-D...

Jolcia czemu twierdzisz ze masz nudne i puste zycie?? hmm...:baffled:

u mnie tez troche nuda wieje ale nie jest az tak zle :-D

milego wieczorku kochane :tak:

wrzuce wam kilka naszych foteczek i uciekam :-):-):-)

Załączniki

• szymek na rowerku.jpg
    szymek na rowerku.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 54
  • szykowanko do przedsz.jpg
    szykowanko do przedsz.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 75
  • Obraz 213.jpg
    Obraz 213.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 60
  • madzia i szymon.jpg
    madzia i szymon.jpg