Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Bluetooth Ty masz na imie Kalina?? kurde jakie piekne imie :-)Sorki dziewczynki,ze ja tak dziwnie pisze ale forum mi sie nie naprawilo a ja sama nie wiem jak je naprawic :/Madzia moje zycie jest puste i nudne bo...takie zycie
nie chce narzekac i sie Wam tu uzalac...Moj M zyje tylko praca,pracuje za duzo-sa dwa swiaty i jest nas dwoje... ale kochamy sie,tylko malo ze soba rozmawiamy,ja mam swoj dom i swoje dziecko a on swoja prace i o czym tu gadac?? M za duzo na siebie bierze,potem nie wyrabia,jest wiecznie zmeczony... pracoholik normalnie.Ale z drugiej strony taki los...nikt nam nic nie da,powinnam sie cieszyc,ze mam takiego obrotnego meza a nie narzekac :/Ja jeszcze nigdy nie bylam na prawdziwym urlopie...bo my jakos o tym nie myslimy.A w tym roku tez moge zapomniec bo jeszcze mnostwo musimy podokanczac w naszym nowym domu i na to pojdzie kasa a nie na wyjazdy. Chyba na stare lata dopiero zaczne jezdzic po cieplych krajach,marze o tym by zobaczyc piramidy,moze mi sie uda? 

...no ale trudno kiedys pewnie nadejda te czasy ze jeszcze wybiore sie gdzies sama z kumpelkami na jakies disco albo cos