reklama

Szukam Mam z Niemiec

Strasznie sie tu depresyjnie zrobilo....:baffled:

Wszystkie z nas, jak tak czytam przeszyl niezla lekcje zycia.....niektorym z nas udalo sie wyprostowac jakos swoje zycie. Mi przynajmniej i z tego co widze to pati tez wyglada na szczesliwa. Przykro mi ze wiekszosc z nas jednak nadal ciagle walczy o spokojne, szczesliwe i godne zycie. Zycze Wam abyscie w koncu znalazly swoje szczescie, gdziekolwiek by nie bylo.

reklama
Bluetooth podpisuje sie pod Twoimi slowami...osobiscie nie moze nazekac na nic... moze tylko na to ze nie mam dobrego kontaktu z tata... i ze przytylam i schudnac nie moge i ze paznokcie mi popekaly :-D

No widzisz pati, to prawie tak samo jak ja, tylko z malymi roznicami. Ja sie totalnie nie dogaduje z moja matka tzn nie mamy zupelnie kontaktu od smierci mojego taty. Tez sporo przytylam 6 kg w ciagu 5 miesiecy :szok:, tylko ze ja w ciazy jestem to mi wolno :-D a paznokcie...eh...szkoda gadac....lamia mi sie teraz na potege...mam tylko nadzieje ze to mojej corce pomoze byc piekniejsza jak sie urodzi ;-):-D

No niestety moja droga, tak to jest z latami przybywa ciala tu i tam :-) ja zawsze bylam ponizej mojego BMI ale niestety 30-tka na karku zrobila swoje i tak mniej wiecej 2 lata temu juz metabolizm nie byl taki sam wiec trafilam wreszcie w swoja norme. Moj M sie cieszyl, bo juz mial dosyc obijania sie o moje kosci :-D ja troche mniej bo trzeba bylo sie przyzwyczaic ze rozmiar 34 juz niekoniecznie pasuje. A teraz to juz nawet strach mowic ile waze. Nadal jestem w swojej normie, na szczescie wskaznik BMI ma spore widelki :-D ale jestem przerazona mimo wszystko i licze bardzo na to ze przy dziecku zrzuce przynajmniej to co przytylam w ciazy :confused:

Pociesze Cie, ja teraz tez ledwo w M wchodze :-D chociaz wydaje mi sie ze to niemieckie M to jest jak polskie L czasami ale jeszcze w niektore bluzki S jakos wchodze.
Z tym ze teraz nie mam talii w ogole i brzuch taki jak w 7 miesiacu chyba :-)
Jak mialam 30tke to roznica pomiedzy talia a biodrami wynosila u mnie nawet 30 cm a teraz rowniutko jak pod linijke :-D

Ostatnia edycja:
jak tak patrzac na to rozmiary to ja od S do L kupuje... nawet mam jedna bluzke XS :-D ten rozmiar to chyba z kambodzy :-D ale rozbieznosc jest czesto masakryczna...najgzej jest mi w spodnie trafic...jezuu jak ja ich nienawidze kupowac.. dzis smigam po prezent dla kumpeli wiec wpadne na jakies male zakupy dla siebie :))))

Hej dziewczęta

Ja pocieszam się tym, że te nastroje depresyjno - chandrowe wynikają z okropnej pogody - u nas jesień w rozkwicie - zimno i pada ... bleeee.... mam nadzieję, że z wiosną przyjdzie czas optymistyczno - nadziejowy :) więc Gabinia poczekaj chwilkę :-p

Ja swoim rozmiarem przejmuje się średnio... tzn. zdaję sobie sprawę, że wieszaka ze mnie nie będzie, bo taką mam budowę ... :rofl2: i tym sposobem noszę rozmiar M - L (w m-kę nie zawsze w cyckach wchodzę więc w sumie mnie to cieszy :))))) )

Ja 2 dzień na bezsynowiu (oddałam Juniora dziadkom i pojechali do mojego brata i bratanicy) nie wiem jak dożyję do niedziele, bo to Nasze pierwsze rozstanie od porodu (pomijając parę nocek u dziadków 100 metrów od Nas ):blink:

reklama
Hallo kochane babeczki !!! :-):-)
u mnie dzis 2 dzien wagarow a co raz nie zawsze :tak::tak:
to sa chwile kiedy moge posiedziec sama w domu ha ha :-) muzyczka lapek i nic wiecej mi nie trzeba :-)
Ja o sobie moge powiedziec ze jestem szczesliwa w malzenstwie,mam kochanego meza :tak::-D poza wyjatkami jak nieraz mnie wkur...:angry::angry: ale to wszedzie norma...
kochane dzieciaki...:-) a reszta tez moze byc...takze nie narzekam :no:
a co do rozmiarow to ja nosze M ale zdarza sie tez zwlaszcza jesli chodzi o bluzki ze musze kupywac L :tak: ze wzgledu na wielkie cycki :angry::angry:
ktorych bym sie z checia pozbyla choc o jeden rozmiar :tak:

Pati ile ty wazysz i ile masz wzrostu ze tak spytam?? bo taka szczuplutka jestes sexi laseczka :tak::-)

obiadek juz sobie uszykowalam dzis gulasz w sosie z pora i duzo czosnku :tak:
do tego kasza :-)
choc m wroci dopiero wieczorem to bedzie na kolacje jadl :tak:

slonko slicznie swieci wiec i humorek lepszy :-)

Laseczki a wy na swieta jakie macie plany spedzacie tu czy w polsce??
my zostajemy tutaj :tak:

dobra uciekam ide porobic brzuszki poki nie ma nikogo w chacie :-D:tak:

buziaczki i pozdrowionka dla was :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry