Joanna-Mama Hani
Fanka BB :)
na wakacje z czystym sumieniem mogę polecić Chorwację, zwłaszcza Wyspę Rab- Raj dla rodzin z Dziećmi :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bez krzykow ,wrzaskow sie nie obylo i bez fochow mojej mlodej
nie lubi sie dzielic bo jedynaczka jest czy to taki wiek? hmm,kazde dziecko chyba pilnuje swojego albo?? pocieszcie mnie
ja sie boje latac ... w samolocie do polski myslalam,ze umre a co dopiero jakbym miala leciec dalej??
chyba ,ze walne cos przed lotem na uspokojenie ;-) ogolnie nie wiem nawet dokad mialabym leciec bo nie jestem obyta w tym temacie...bylam nad morzem tam gdzie da sie autem dojechac czyli w PL i Holandii...

!!! I właśnie w tym roku chciałam w lipcu nad Polskie morze i zwiedzić Szkocję we Wrześniu . Jak osiągnę ten cel to marzy mi się podróż autem do Bośni i Hercegowiny terenowym autem . Widziałam kiedyś album mamuśki z dzieckiem i owczarkiem niemieckim z takiej wyprawy , zakochałam się !!! Oczywiście jestem wygodnicka ale zdjęcia jakie oglądałam powaliły mnie i mam nadzieje że kiedyś zrealizuje to marzenie . Na drugim miejscu są Włochy i Chorwacja ;-) Od kiedy młoda jest na świece nie byłam na żadnych wakacjach. Przyczyną tego faktu nie jest dziecko tylko tak nam się zycie układało że zawsze ''coś''. Dlatego mam nadzieje że w tym roku mi się uda . Jeśli chodzi o ceny wakacji w PL a zagranica to wychodzi to samo , tym bardziej jak człowiek szuka jakieś alternatywy w razie nie pogody . 

jezuuus -normalnie ludzie to juz dawno pobuchowali sobie urlopy chyba...
A najbardziej na jakieś tropikalne wyspy... cóż w tym roku to odpada... moje wakacje spędze w szpitalu na porodówce...he
jak codzien ten sam problem

u mnie w Kielcach bylo nierealne bez zaplaty!
mam nadal zyc jak zyje :-)

Tu my pierwsze zdjecie z wczoraj a drugie z 5.03