reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Uff...jakos przezylam ten kolchoz :-D bez krzykow ,wrzaskow sie nie obylo i bez fochow mojej mlodej :dry:nie lubi sie dzielic bo jedynaczka jest czy to taki wiek? hmm,kazde dziecko chyba pilnuje swojego albo?? pocieszcie mnie ;)

Co do urlopu to :cool: ja sie boje latac ... w samolocie do polski myslalam,ze umre a co dopiero jakbym miala leciec dalej??:szok: chyba ,ze walne cos przed lotem na uspokojenie ;-) ogolnie nie wiem nawet dokad mialabym leciec bo nie jestem obyta w tym temacie...bylam nad morzem tam gdzie da sie autem dojechac czyli w PL i Holandii...:-p

Zamowilam w zalando kurtke i dwie pary spodni...pogoda nie nastraja zeby po sklepach latac,zreszta w tym moim GM gow*o jest za przeproszeniem :dry:

Pati szczerzę to boje się z młodą jechać na zagraniczne . Mój mąż chce nad morzem w Polsce . A ja ? obojętnie gdzie byle by w końcu gdzieś jechać :-D !!! I właśnie w tym roku chciałam w lipcu nad Polskie morze i zwiedzić Szkocję we Wrześniu . Jak osiągnę ten cel to marzy mi się podróż autem do Bośni i Hercegowiny terenowym autem . Widziałam kiedyś album mamuśki z dzieckiem i owczarkiem niemieckim z takiej wyprawy , zakochałam się !!! Oczywiście jestem wygodnicka ale zdjęcia jakie oglądałam powaliły mnie i mam nadzieje że kiedyś zrealizuje to marzenie . Na drugim miejscu są Włochy i Chorwacja ;-) Od kiedy młoda jest na świece nie byłam na żadnych wakacjach. Przyczyną tego faktu nie jest dziecko tylko tak nam się zycie układało że zawsze ''coś''. Dlatego mam nadzieje że w tym roku mi się uda . Jeśli chodzi o ceny wakacji w PL a zagranica to wychodzi to samo , tym bardziej jak człowiek szuka jakieś alternatywy w razie nie pogody .

Ja dziś byłam okupić młodą , niestety dla siebie nic nie widziałam ciekawego , pozostało mi czekać jeszcze tydzień. Ale ciuszki i buty dla młodej bardzo mi się podobają więc cieszę się że przynajmniej jedna jest już okupiona .Muszę jej jeszcze czapke na wiosne kupić .

uciekam kochane :-D

Morgen :-)

My wczoraj rozgladalismy sie za urlopem... to co nam sie widzialo to nie dosc ze w granicach miedzy 4-5 tysiecy to jeszcze wszystko zajete!!!!!!!!!:szok::szok::szok: jezuuus -normalnie ludzie to juz dawno pobuchowali sobie urlopy chyba...

Mi sie marzy zrobic taka ture autem przez Paryz, Monaco,Cannes,Saint-Tropez i zakonczyc na Barcelonie :-) Ale to taka podroz bez mlodej :-) w kazdym miejscu po 2 dni :-) Ogolnie to jest tyle miejsc gdzie bym chciala byc... Ale jak widze te ceny np. Bali czy Curacao... Natazie bylam tylko w Chorwacji,Grecji, Bulgarii i Pradze ;) A Wy co zwiedzilyscie?

Ja spijam kawe,potem sie ogarne i na 11:00 lece na fitness :-)

Witam Kobietki kochane :-)
Właśnie pije sobie małą poranną kawkę z mlekiem :)
Zaraz zaczynam porządki na jutro robić, bo goście się zlecą.

Oj ja też bym pojechała na jakieś wakacje... moje aktualne wyjazdy zawsze się kończyły Polska-Niemcy, Niemcy-Polska, haha... dalej nie byłam... ale do Paryża bym chciała lecieć...:tak:A najbardziej na jakieś tropikalne wyspy... cóż w tym roku to odpada... moje wakacje spędze w szpitalu na porodówce...he

hej ja tez juz po sniadanku kawa wypita zastanawiam sie co tu dzis naszykowac na obiad:baffled: jak codzien ten sam problem:blink:

Adasiek dzisiaj czeka na paczke wiec zeby szybciej mu zlecialo to juz o 6 chcial do przedszkola leciec :-D

A o 14 mam wizyte u dentysty a o 18.15 mam wizyte u gina :-)

Co do wakacji my wkoncu napewno nic nie wiemy mielismy jechac do Wloch na tydzien a teraz nie wiemy:-p

Hallo
:-)
Delfin nam tez sie wlasnie tak ukladalo,ze nie dalo rady nigdzie pojechac bo kasa szla w budowe i remonty...taras itd. miec cos swojego niestety-trzeba miec i kase i czas zeby upiekszac... a mialam wybor jechac sobie na wakacje a wrocic i miec dalej rozpizdziel i nic nie zrobione to wolalam nigdzie nie jechac.Tyle co na weekend wyskoczylim do Holandii w tamtym roku...

U nas dzisiaj -10 rano bylo... auto musialam odmrazac,ale wole to niz odsniezanie... bo nie da sie bez butow calych w sniegu do auta wejsc,drzwi sie otwiera to sieg do srodka wpada,wszystko mokre ..aaaa!! :crazy:

Dzis chyba ja gotuje ogorkowa :-) mam cala duza butle 5 litrow ogorow kiszonych :-D

Kamilka jak tam po Twoich dwoch wizytach ?? tez musialabym sie do dentysyty wybrac ... chcialabym zabki wybielic,orientujecie sie moze ile taki zabieg w gabinecie kosztuje??

Dopijam kawke,zaraz malne oko i nie wiem...chyba na solarium skocze ,lepiej teraz bo wieczorem moje ulubione lawki zawsze zajete.

Udanego weekendu kobitki ;)

Witam się z rana
zjadłam śniadanie i zalegam z książką
Mąż wczoraj kupił materac do sypialni, łóżeczko dla Maleńśtwa, odkurzacz, żelazko...
coraz bliżej wyprowadzki, zaczynam trząść dupką :-p

reklama
Hej laseczki

Ale jestem szczesliwa!!!!

U dentysty supoer zrobiła mi bardzo szybciutko zeba i wyczyscila mi z kamienia:szok: u mnie w Kielcach bylo nierealne bez zaplaty!
jolit mnie zaproponowaly bo mam ladne proste zeby i stwierdzila ze szkoda tych od kawowych zazólcen i powiedziala ze 70 euro to kosztuje:-) i zrobie sobie na lato moze w czerwcu machne:tak:

Co do gina malenstwo rosnie jest wszystko dobrze serduszko bije :tak:mam nadal zyc jak zyje :-)
Zdjecia mam niewyrazne jakos lekarka mierzyla a potem zle ustawila bo widac juz ladna fasolinke:tak: 2013-03-22 09.55.41.jpg2013-03-22 09.55.19.jpg Tu my pierwsze zdjecie z wczoraj a drugie z 5.03

A ja od dzisiaj mam powera i sprzatam piore i szykuje pomalu nas do wyjazdu:)

Załączniki

• 2013-03-22 09.55.19.jpg
    2013-03-22 09.55.19.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 57
  • 2013-03-22 09.55.41.jpg
    2013-03-22 09.55.41.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry