• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Delfin moze kiedys zmienisz zdanie... Ja zapieralam sie nogami i rekami ale jak nam ktos dal szanse zyc nomalnie to czemu nie miec parki. A widze po Adasiu ze chce miec rodzenstwo on jest bardzo wrazliwy i odczowa samotnosc:/ Dlatego stwierdzilismy ze to dobry czas:)

A kiedys kiedys kiedys chcielibysmy adoptowac dziecko:) moze bedziemy miec taka mozliwosc? Zobaczy ssie za 10-12 lat;)

Czekam na serial i chyba padne w podusie bo juz mnie rozklada a Adasiek wstaje o 6:/ ehh chociaz znow zasypia o 19:30-20:00 i mam czas dla nas;)

reklama
Joanna fajny-mi sie podoba kolor europa :-)

Co do drugiej dzidzi to najpierw chcialam dwojke...potem stwierdzilam ze mloda zotanie jedynakiem...ale szczerze to jak widze po sobie ze fajnie miec rodzenstwo to szkoda mi ze jestem w tym egoska i juz za wygodna si zrobilam... Tabletek nie biore...wiec gdyby bylo to bedzie...Moze kiedys swiadomie sie postaramy :-) Noemi napewno chcialaby rodzenstwo :-)

Ja wlasnie sie przed chwila dowiedzialam ,ze dzis zginal moj kolega z Hannoveru... mial wypadek-jezdzi na tirach...Zostawil synka i ciezarna zone... Starsznie mi przykro dla tej dziewczyny.... musi teraz masakre przechodzic.... :-(

Joanna a mi podoba sie kolor Australia :-) z upodobania do turkusu... ;)

Ja Wam powiem,ze ja jesli chodzi o drugie dziecko to jestem tak niezdecydowana,ze szok... z jednej strony nie chce z wygody,juz nie chce mi sie drugi raz pchac w zupki,kupki itd .ale z drugiej wlasnie to rodzenstwo :/ sama mam siostre,bez ktorej sobie zycia nie wyobrazam ...jest moja przyjaciolka,jestesmy bardzo zzyte...ale tez wiem ze czasami rodzenstwo to jak obcy sobie ludzie-kontaktu nawet nie utrzymuja...na to nie ma reguly...Kamilka no wlasnie czemu nie miec parki gdy ma sie mozliwosc? z wygodnictwa? albo moze tez z tego,ze ...mam corcie ,mam dziecko,jedno ...wiec dla polowy swiata to oznacza,ze musze miec drugie ;) no bo jak to tak tylko jedno,czemu jedno,czemu jedynak...hehe , a moze po prostu -BO TAK ?? ;-)
Pati a Ty dalej tabl.nie bierzesz i tak nic?? :-p ja bez tabletek poltora roku wytrzymalam niezaciazona.. ;)
A zona kolegi to rzeczywiscie musi masakre przechodzic... :( ale coz...takie rzeczy dzieja sie caly czas...gdzies obok nas...

Joanno gratuluje córy! :-)

Ja już też mam nadzieje że teraz na wizycie się dowiem co będę miała...jestem ciekawa...:-p

Biorę w ten piątek ślub ale tylko cywilny, nic szczególnego, tak szczerze wolałabym wziąć go w PL, gdzie mam wszystkich, a nie tu...ale...za rok planujemy impreze w Pl...a kreacje będę miala skromną, sukienusia jasna,krótka z rozporeczkiem z tylu i do tego jasne butki na obcasie rzecz jasna (uwielbiam wysokie obcasy:-D) z kokardami z przodu :P
Trochę się boje, bo ja mało niemieckiego umiem, babka z urzędu dała mi tekst do nauki... haha...żebym się nie pomyliła i powiedziała nie :-p

Dobra Kobietki jeszcze wypije herbatkę z cytrynką i mykam spać, bo ten dzień dzisiaj mnie zmęczył. Poza tym zrobiłam się tak leniwa, przez tą ciąże, że nie wiem...Dobrej nocki, do jutra :wink:

Dzien dobry !!

wstawac spiochy , my juz zaraz wychodzimy do chalupki !! :tak:

Co do anty to ja nigdy w zyciu nie bralam jeszcze tabletek hehe :-D:szok:
i nie mam zamiaru...:no:

Pati przykro mi z powodu kolegi...wspolczuje tej dziewczynie masakra..bardzo mi jej zal ..
a powiedz ten wypadek to w Hannoverze byl czy gdzies na trasie?

Milego dnia :-):-)

Ostatnia edycja:
morgen mädelsy,

owca -
a ty spac nie mozesz??? ogorki albo przeciery kupuje w polskim sklepie ale tez edeka,kaufpark ,real maja troche polskiego asortymentu i w trink gut,tez mozna cos znalezc. w ruskich delikatesach tez sa towary made in pl. bo ogorki kiszone made in de. to nie jest to samo,kapciowate albo w smaku podobne do konserwowych:wściekła/y:

jomaha - wozio cacusny, moim faworytem jest america,elegancki piaskowy kolor.

neczka - to juz dzisiaj cudownego dnia i miklosci na wiele lat i czekamy na fotorelacje !!!

delfin - a nie narzekam,przypalona jestem calkiem,calkiem.zafundowalam sobie flatrate,takze uczeszczam regularnie korzystajac ze wszystkich bankow,chcialam wyprobowac bräunungsdusche ale obecnie nie byloby widac efektu:-D:-D

pati - tez mi sie chce wiosny a jeszcze bardziej lata...musimy byc cierpliwe,jeszcze ciut :-).przykro mi dla kollezanki:-(

jolit - co do dzieci to zawsze wiedzialam,ze chec 2...ale pozniej tak jak doszlam do wieku dojrzalego to zapragnelam jeszcze baby no i mam:-D a zobacz po ilu latach i wiece jak jest fajnie:tak:...no i wlasnie musze uciekac...pogon za najmlodszym...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hej dziewczyny

Ja na nogach od 7 Adasiek zadowolony poszedl do przedszkola.. ja nie wiem w Polsce byl ryk z przedszkolem a tu normalnie nie moze sie doczekac kiedy do niego wyjdzie:eek:
Juz po sniadanku i korzystam ze sloneczka i zaczełam sprzatac prac czyscic zebym miala wszystko gotowe do wyjazdu.

Jolit zalezy o co ci chodzi z tym co napisalas czy jestes wogole nastawiona miec predzej czy pozniej 2 dzieci czy nastawiasz sie glownie na 1? Kazdy ma swoje podejscie do tego tematu... Ja zawsze chcialam 2 ... tylko kwestia byla tego kiedy miec to drugie... wkoncu sie zdecydowalismy...
Ale wiem ze w obiegu rodzinnym czy wogole znajomych biega pytanie :
Masz faceta kiedy slub? Jest slub kiedy dziecko? Jest Dziecko.. Kiedy bedzie 2 ? A jak juz mam 3 dziecko to juz patologia! A to przeciez kazdego indywidualna sprawa:confused2:

Biore sie za prasowanie bo lezy juz od tygodnia:eek:

no może kiedyś zmienię zdanie , aktualnie mój mąż też nie chce drugiego bobo. Niby nie wyklucza tej możliwości kiedyś ale aktualnie nie ma zamiaru . Ja chciałam bardzo na początku , jedno za drugim ale jak nie ma teraz to najbliższy termin w którym rozważę ten temat od nowa to będzie jak Lenka skończy 5 lat . Uważam że taka 6-7 letnia różnica wieku jest do zaakceptowania ,mój mąż ma taką z bratem i super się dogadują . Ja ze swoim mam 2 lata i teraz jest ok ale całe dzieciństwo się biliśmy :-D;-)

Dziewczyny a gdzie na wakacje jedziecie w tym roku ? My myślimy nad polskim morzem
Primavera - HOTEL SPA - Wczasy nad morzem - wczasy odchudzaj

no może kiedyś zmienię zdanie , aktualnie mój mąż też nie chce drugiego bobo. Niby nie wyklucza tej możliwości kiedyś ale aktualnie nie ma zamiaru . Ja chciałam bardzo na początku , jedno za drugim ale jak nie ma teraz to najbliższy termin w którym rozważę ten temat od nowa to będzie jak Lenka skończy 5 lat . Uważam że taka 6-7 letnia różnica wieku jest do zaakceptowania ,mój mąż ma taką z bratem i super się dogadują . Ja ze swoim mam 2 lata i teraz jest ok ale całe dzieciństwo się biliśmy :-D;-)

Dziewczyny a gdzie na wakacje jedziecie w tym roku ? My myślimy nad polskim morzem
Primavera - HOTEL SPA - Wczasy nad morzem - wczasy odchudzaj

reklama
Hej babeczki :-)

Ja po pracy, po obiedzie i po odebraniu mlodej... troche odpozywam i wtedy biore sie za ogarniecie chalupy :-)

Owca- zginal w trasie... Sondershausen: Lkw-Fahrer stirbt bei Unfall | OTZ

Delfin- my jeszcze nie wiemy gdzie... Ale tak mysle pomiedzy Portugalia,Turcja ,a Majorka :-) Jednak ceny w sezonie powalaja... trzeba liczyc te 3 tysiace € na luzie... Gdzie te czasy jak sie moglo wybrac w czerwcu przed sezonem? :-D

No i ten Twoj hotel calkiem spoko... a nie chcieliscie gdzies za granice jechac? Ja osobiscie nie lubie spedzac wakacji nad polskim morzem...pogoda niepewna,woda czasami taka ,ze nie da sie wejsc-brudna,jakies glony... najczesciej plaze przepelnione na maxa...no i nudno-nie ma czego zwiedzac,ciagle tak samo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry