reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej Mamuśki
w Pl śniegu po kolana, masakra jakaś...
ja zjadłam śniadanie i zaraz się zbieram na usg połówkowe
mam stracha, trzymajcie kciuki, żeby z Bejbikiem było wszystko ok
miłego dnia!!!

reklama
Hej dziewczyny

Ja dzisiaj ledwo ledwo doszlam do przedszkola dobrze ze zzimne powietrze dalo mi pooddychac bo kiepsko by bylo...
W czwartek wizyta bedziemy patrzec czy serduszko bije:sorry2: ale mam nerwa...

joanna mama Hani trzymam Kciuki.. pewnie tez sie dowiesz kogo nosisz pod serduszkiem:-)

A my wyjkezdzamy do Pl we wtorek ale fajnie jeszcze zdaze po sklepach pobiegac :-D alke za to juz ww poniedzialek musimy wracac:-( no coz cos za cos:tak:

moin,moin...

solarka+edeka zaliczone,chalupa na szybko ogarnieta,zaraz zabieram sie za gotowanie zupa ogorkowej,ktora "chodzi za mna" od miesiaca:-D

jomaha - zacisniete,wszystko bedzie cacy,czekamy na relacje !!!

kamilka - spokojnie,w czwartek uslyszysz najpiekniejsze bicie serducha !!!

dobra buziam i mykam

Hej Laseczki:happy2:
Dopiero zwlokłam się z łóżka:baffled: Jest tak straszna pogoda,że nie mam siły na nic...zaraz mykam obiadek robić...robię dzisiaj kurczaczka w ziołach :-p
A ja w piątek mam ślub, mam jakiegoś stresa... udziela mi się już...haha

Joanna- powodzonka w lekarza, będzie dobrze ;-)
Kamilka- fajnie że do Pl jedziecie, też bym pojechała. I nie denerwuj się wszystko będzie jak należy z maleństem, 3mam kciuki.

Hej...
ja wrocilam o 13 do domciu, na szybko usmazylam mlodej placki ziemniaczane potem po mlodego
i teraz szybko kawe pije i na 15 z minutami do logopedy takze widzicie ciagle w ruchu hehe :-p:-p

Joanna trzymam kciuki ! napewno wszystko dobrze z maluszkiem jest i bedzie :-):-)

neczka a to twoj slub prawda ? super !! pochwal sie kreacja :tak:
robicie cywilny czy koscielny ?
a kurczaczka zjadlabym sobie takiego ;-)

Kamilka ja tez jade na swieta do Pl ale my we srode i w poniedzialek tez musimy wrocic :tak:
taki szybki wypad...:tak: a jak synek chetnie do przedsz. chodzi? podoba mu sie ?

Alex a ty widze twardo chodzisz sie opalac fajnie tak w ciepelku chwile polezec :tak::-)
a kupujesz tutaj ogorki kiszone?..bo ja chyba nie widzialam nigdy :baffled:
a tez bym takowa zupe zrobila moze :-p

Nie pamietam co jeszcze chcialam napisac :baffled:

jamaha - ale sie ciesze z calego serducha i G R A T U L U J E !!!

owca - moje ogorasy juz sie skonczyly,to jestem zmuszona gotowac z kupnych albo z przecieru ogorkowego:tak:

delfin - rzuc przepisem:tak:

kamilka - wyjazdu zazdracham.

no a zupka pyszna:-D

reklama
Joanna gratulejszyn drugiej coreczki :-):-) obstawialas synka czy corke ?

Alex ale tutaj kupujesz takie przeciery ?..:confused:..bo tu pewnie nie sa one takie mocno kwasne co?..
wy do Pl chyba rzadko jezdzcie ?

spadam trzeba sie ubierac :-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry