reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Joanna niemiecki sredni:-p zawsze biore kogos ze soba na wszelki wypadek:-) duzo rozumiem coraz wiecej mowie ale jednak zebym normalnie uderzyla w sympatyczna rozmowe to jeszcze nie hahaha

Hej :-)

Jak Wam weekend mija?
My wczoraj posiedzielismy z bratowa przy winku wieczorem... Po poludniu bylismy z moim A i mloda na zakupach... Ludzi full na maxa wiec nawet mi sie w ciuchach przebierac nie chcialo... Weszlam tylko do sklepu ze sprzeciorami i kupilam w ramach zdrowego odzywiania te trzy sprzeciory ;-) zaraz mam zamiar zafundowac sobie sok z marchwi :-) parowar ostatanio spalilam wiec musialam kupic nowy:-)

ULTRA COMPACT - Dampfgarer - Tefal Deutschland -

ELEA DUO - Entsafter/Zitruspressen - Tefal Deutschland -

KONTAKTGRILL 2IN1 - Kontakt-Grills - Tefal Deutschland -

No a jutro znowu fitness,we wtorek tez,w srode praca i wyjazd do pl. Wroce w nastepny wtorek albo w lany poniedzialek...zobaczymy jeszcze...Fajnie jakby sie pogoda poprawila bo wvczoraj to myslalam ze mi uszy odpadna taki mroz i wiatr! mimo slonca masakra jakas byla ,a tu jakies omamy chyba w tv. mialam bo -18 widzialam ze ma byc!!!!!!!!

Hej niedzielnie !!
my wczoraj bylismy w gosciach , troche popilam drinkow z kumplem..;-)
a dzis nudy i odpoczywanko w domu:-)
zaraz bede miala obiad kuraka dzis pieczonego , ziemniaki i mizeria :tak:

Pati ty wez z ta pogoda przestan gdzie ta wiosna do cholerki...rok temu rowno 24 marca robilismy pierwszego grila na dzialce i to jeszcze siedzialam sobie w krotkim rekawie ooo...a teraz masakra...

widze ze poszalas ze sprzetem hehe ty to sie katujesz tymi dietami,cwiczeniami haha ja bym nie wytrzymala tak...
ile ty kochana wazysz i ile masz wzrostu? bo mnie sie wydaje ze ty dobrze wygladasz szczuplutka jestes sexi jak sie patrzy :-D:-)...

Milej nudnej niedzieli laseczki !!:happy:

Owca zawsze wazylam 58-59 kg. ostatanio dobilam do 70 kg!!!!!!! a mam 168cm wzrostu... chce wazyc 60 kg :-) I powiem Ci ze sport zaczal mi sprawiac przyjemnosc...moze dlatego ze chodze na niego z moja psiapsiolka...Nasmiejemy sie... poplotkujemy i tak nam 1,5h do dwoch godzin na fitnesie zleci... i Ja Ci tez powiem z tym gotowaniem to tez fajna sprawa bo jem naprawde zdrowo... i wiem ze to tylko zaprocentuje na przyszlosc-czyli starosc :-) no a do celu mi zostalo 4,6 kg :-) ciekawe jak to bedzie...bo moj cel tu umiesniony brzuch,zero cellulitu :-) ladna pupa ;) dobra lece probowac mojego grilla-bede griloowac krewetki i cukinie :-D

To znowu ja
bylam godzine na ogrodzie z psem hehe na slonku fajnie ale jak zawieje to malo lba nie urwie :tak::-D

Pati to mamy tyle samo wzrostu :tak:
ja waze 60,5 kg i mi z tym dobrze tylko te sadelko mnie wnerwia :tak:
jak mi sie wylewa hehe :-D..ale tez nic z tym nie robie :baffled: nie chce mi sie cwiczyc...

No a 4 kg szybko ci zleci przy twoim regularnym fitnesie :-) i zdrowym jedzeniu :tak:

Wlasnie zajadam :-D mniammmmmmm kocham cukinie :-D i krewetki tez...a sok-mega...dalam jablka,marchew,buraczka,kiwi,pomarancza :-) chaba bede musiala teraz do turasow na zakupy wybierac po caly prowiant na soki :-D

reklama
ciekawie brzmi ten soczek z buraczkiem hmm...
ja to jestem za wygodna wole kupic gotowy sok choc wiem ze to nie to samo jak zrobisz sam...
ale nie chce mi sie robic takich rzeczy...:happy:

turasy maja fajne i tanie warzywa i owoce :tak: latem tez czesto u nich kupuje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry