susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
MARGOTT :-):-):-):-):-):-):-):-):-) cudy sie zdarzaja hi hi....
ja tez jestem sceptyczna do tych wszystkich Gute NAcht sloiczkow kaszek itp bo czesto sa tak ciezkie dla malego zoladeczka ze dzieci nie lepiej a gorzej po nich spia (tak slyszalam tylko od innych wiec moze wcale nie mam racji?)
co z Schengen? co z Schengen?
ja tez jestem sceptyczna do tych wszystkich Gute NAcht sloiczkow kaszek itp bo czesto sa tak ciezkie dla malego zoladeczka ze dzieci nie lepiej a gorzej po nich spia (tak slyszalam tylko od innych wiec moze wcale nie mam racji?)
co z Schengen? co z Schengen?

Kocham go za wszystko i za to że jest. A jest cudownym człowiekiem. Nigdy o nikim nie wyrażał się negatywnie, zmywa, sprząta, wstaje do dziecka no i zarabia na nas;-)Poza tym mam w nim koleżankę;-) moge pogadać i o szmatach, kosmetykach, historii, sztuce, jedynie temat fizyki jądrowej jest dla nas tabu;-)Tak więc muszę się NIM pochwalić bo jest za co....No i ma chyba nieograniczone pokłady dobroci i cierpliwości - za to ostatnie wprost go uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
. Mój ukochany też jest wspaniały jednak o szmatach i kosmetykach to ja z nim nie pogadam
.