anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
Agnes ja mam sporo kilosow do Berlina ale u nas dzis nie bylo nigdzie trodla
Susumali cos drogie te okulary chyba by odrazu je ubezpieczyla bo wydac sporo to nie problem gorzej jak bys miala wypadek z tymi okularami ehhh
Wczoraj robilam za nianie do 22 mala byla grzeczna a Laura zazdrosna na szczescie Lali poszla spac o 20
Pobawilam sie z mala pocwiczylysmy podciaganie Fajnie sobie pogadalysmy heheh pieknie wypila mleko wiec wszystko ok
teraz moj spi a Laura szaleje na samochodziku
Ja mam czas to korzystam z netu heheh do momentu az Laura zacznie mi przeszkadzac
Potem kawka i szarlotka:-)
Agnes ja mam sporo kilosow do Berlina ale u nas dzis nie bylo nigdzie trodla
Susumali cos drogie te okulary chyba by odrazu je ubezpieczyla bo wydac sporo to nie problem gorzej jak bys miala wypadek z tymi okularami ehhh

Wczoraj robilam za nianie do 22 mala byla grzeczna a Laura zazdrosna na szczescie Lali poszla spac o 20
Pobawilam sie z mala pocwiczylysmy podciaganie Fajnie sobie pogadalysmy heheh pieknie wypila mleko wiec wszystko okteraz moj spi a Laura szaleje na samochodziku

Potem kawka i szarlotka:-)
Noemi wczoraj mi goraczkowala,zasnela po poludniu jak nigdy,tulila sie caly czas,chciala mniec mnie caly czas przy sobie I juz o 18:00 chciala isc spac-jak nigdy...dalam jej paracetamol i poszla sobie spac...Dzis rano juz bylo wszystko oki wiec poszla do przedszkola...Zobaczymy jak wroci co bedzie...U nas tez cholernie zimni,nie mam checi nigdzie wychodzic...Nawet do przedzkola nie ide bo zawozi mi mala moj Adam i odbiera :-)
;-)