reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szukam Mam z Niemiec

ja mam dylemat czy zamowic te buty-doradzcie!!!

;))))

No Pati podziwiam,ze Ty umiesz w takich butach chodzic :-D przeciez to zajebiscie niewygodne jest :rofl2:
Ja sobie dzisiaj tez butki kupillam ale mega wygodne :-D na malym zgrabniutkim obcasiku...wyczailam sklep gdzie maja fajne i do tego tanie buty...ja z moimi nogami to mam mega problem kupic sobie ladne,wygodne i w miare tanie buty-a wlasnie takie znalazlam :-)
Te co Ty pokazujesz to chocby byly ze skory i niewiadomo czego to i tak dla mnie wygodne by nie byly...to tak tylko gdzies wyjsc,pokazac sie i nic wiecej a ja dla siebie chcialam buty do latania na co dzien.I mam i jestem zadowolona.
Te co pokazujesz mowiac szczerze :-) NIE...ja mam ostatnio napad na szarosci i czernie,...braz,bez itp juz dawno poszedl w odstawke :sorry: no i ten obcas ,zupelnie nie moja bajka :-D

reklama
A ja z koleji uwielbiam odjechane buty,ale nauczylam sie juz nie kupowac takich ktorych pozniej i tak nie nosze.Bo przeciez na trening ich nie ubiore,albo po bulki.
Chociaz przyznam sie ze pare takich tez mam i tylko czasami je wyjmuje i sie zastanawiam czy kiedykolwiek je ubiore.Mi sie podoba kolor nude teraz i bym chciala pumps w tym odcieniu,Mam chrzciny w rodzinie to bedzie okazja do zalozenia.
Ja mam wogole problem z zakupami bo zawsze przychodze do domu z czyms na wyjscie,a potem na codzien nie mam co ubrac.

witam sobotnio !!!

Pati jak dla mnie to te buty odpadaja :tak::tak:
ale jak ty takie lubisz to czemu nie...
ja w kazdym razie bym ich nie zalozyla bo ja lubie tylko plaskie butki typu baleriny :tak:

u mnie dzis roboczo,malowanko i przestawianie mebli
takze zycze milego dnia :-):-)

Pati udanego wypadu wam zycze dzis a dokad to smigasz??

Pozdrawiam :-)

No laski ja tych butow na codzien sobie nie kupuje tylko wlasnie na wieczorne wyjscia... Dzis tez ubiore obcasy :) bo wlasne tylko na takie wypady sobie pozwalalm...na zakupy,popierdzielanie na coszien mam plaskie jebki...typu botki,balerinki,sandalki-w zaleznosci od pory roku...na koturnach lubie chodzic i wytrzymam dluzej.. :) a obsacy mimo ze czasami zakladam ktores buty tylko raz,niektore stoja jeszcze nowe to i tak kocham bo mam takiego jebca :-) kupuje,patrze,przeladam od czasu do czasu...czasami z wielkie oczy robie ze takie mam bo nie pamietalam :) marzy mi sie ta garderoba co to beda regaly po sam sufit i szerego moich butow :))))

Madzia27 my wieczorkiem robimy wypad ze znajomymi...napewno bedzie jakas knajpka i moze kregle albo cos w tym stylu...

hallo dziewczynki :)

dojechałam do B szczęsliwie i szczęśliwie wróciłam :)

byłam w tej szkole i ... z 2 młodszych nie ma problemu z przyjęciem ale z tym starszym mogą być kłopoty :crazy: sekretarka ma rozmawiać z nauczycilem i jakąś chyba psycholożką zeby umówić się ewentualnie na psychotesty z najstarszym i ona po tych testach podejmie decyzje czy ma szanse zeby chodzić do tej szkoły ale ostateczna decyzja bedzie należała do nauczyciela.
także po niedzieli bede wiedziała czy w tygodniu znowu nie zawitam do B z dziećmi.
jeszcze tylko zeby w miare szybko mieszkanie znalezc zeby miec meldunek to ułatwi przyjecie do szkoły ...

ehhh ciężka droga przede mna ...

Witam poniedzialkowo,

Pati, buty odlotowe ale tez nie moj styl wiec trudno bedzie doradzic :-)
Madzia, widze ze u Was powazny remont. Najpierw nowe meble, teraz malowanie, no prosze, super, tez lubie. Nas najblizsza mala rewolucja czeka za jakis miesiac, jak bedziemy meble dla malucha kupowac. Chociaz bedzie mieszkal u nas w sypialni przez pierwszy rok to i tak mu sie wlasny kacik nalezy :-D
Powazniejsza rewolucja za ok. 2 lata, kiedy bedziemy sie do nowego mieszkania przeprowadzac bo wtedy to maly juz bedzie na tyle duzy zeby miec wlasny pokoj, ktorego w obecnym mieszkaniu brak, wiec nie ma wyjscia trzeba sie przeprowadzic.
Gabinia,o jakich problemach z Twoim starszym synem mowi nauczycielka? Boja sie ze sobie jezykowo nie poradzi?

Gabinia,o jakich problemach z Twoim starszym synem mowi nauczycielka? Boja sie ze sobie jezykowo nie poradzi?

jeszcze nie rozmawialismy z nauczycielką - sekretarka miała zadwonić i nie dzwoniła ;/
nie wiem czy go przyjmą do tej szkoły....
on rok tu powtarzał klase i juz problem bo starszy i trochę do tyłu z nauką ;//

Bylam dzisiaj na genetycznych i znowu nici z cipulinki,Ale ciesze sie ze jest zdrowyy.

o jaaaa a ja juz prawie połowa i nic mi nie powiedzieli .... podobno nie widać :(
5 mam wizytę a 8 genetyczne może coś się więcej dowiem co w brzuszku siedzi

reklama
jeszcze nie rozmawialismy z nauczycielką - sekretarka miała zadwonić i nie dzwoniła ;/
nie wiem czy go przyjmą do tej szkoły....
on rok tu powtarzał klase i juz problem bo starszy i trochę do tyłu z nauką ;//

To musi jakas elitarna szkola byc jak uczniow ktorzy maja problemy z nauka nie chca przyjmowac ....:szok:

o jaaaa a ja juz prawie połowa i nic mi nie powiedzieli .... podobno nie widać :(
5 mam wizytę a 8 genetyczne może coś się więcej dowiem co w brzuszku siedzi

Dlatego sie dziwie ze karolina taka pewna ze bedzie chlopak. U naszego bylo co prawda widac na NT usg ale jak nam powiedzial, to sa dopiero poczatki genitaliow i nie wiadomo jeszcze co sie z nich wytworzy bo jest za wczesnie :-)

Do góry