Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki kochana bardzo mocno! ☺Hej dziewczyny właśnie jestem w szpitalu na wywołaniu dostałam tzw tampon dopochwowy na wywołanie i czekamy zobaczymy czy coś się ruszy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ciekawe co ja będę miała.Ni_kusia a z jakiego powodu miałaś krwawienia? Miałaś później jakieś plamienia czy tylko te jednorazowe krwawienie?
Cieszę się,że Twoja malutka ładnie rośnie, same dziewczynkiciekawe co ja będę miała.
Co do witamin to pewnie dziewczyny więcej Ci doradzą. Ja od początku biorę mama dha premium+ i tam nie ma zelaza chyba w ogóle. Czytałam,że powinno się suplementowac jeśli w wynikach krwi wychodzi jego brak.
Zaczelam krwawic po stosunku. Krwawilam skrzepami. Na IP powiedzieli ze krwiaka mialam i musial peknac. Następnego dnia już brudzilam. Na wizycie u lekarza po paru dniach okazalo sie ze krwiaka nie ma. Powiem szczerze ze wątpię by to byl krwiak. Biore tyle lekow rozrzedzajacych krew ze to bylby cud... no ale nawet jakby male naczynko peklo to w wyniku tych lekow moglo byc wieksze krwawienie. W kazdym razem mam zakaz sexu z penetracja, jedyne co mi nie szkodzi to same orgazmy a to juz duzo bo napiecie w ciazy mam spore i zawsze jest chwila na odrobine bliskości z mezusiem ☺ krwawienie sie nie powtórzyło i na razie odpukac jest wszystko w porzadku.
A Ty masz dzisiaj wizyte?