reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hej :-) mnie nadal meczy totalna śpiączka. Byłam dziś na badaniu nietolerancji pokarmowych. Miałam dziś wolne wiec luz i spontan. Dziś wyjątkowo jakoś jestem smutna. Czuje ze znów mi się nie udało. ..juz na samą myśl mnie łamie. :-(
Moja kochana nie myśl tak pamiętaj o tym ze nawet jeśli to nie ten cykl to kolejny z iui się napewno uda!! W nas siła !!! Kochana głowa do góry cycki w przód i uśmiech na twarzy w końcu się uda zobaczysz ja już przeglądem hustawki bujaczki [emoji3][emoji3][emoji3] kochana będzie dobrze zobaczysz :-*:-*
Mnie tez już łamie wzięła sobie wolne dzisiaj to znaczy sama sobie zrobiłam nie myślę o konsekwencjach bo już co miałam odłożyć odlozylam wiec teraz już mogę sobie popuscic jeszcze kochane 3 i pól tygodnia do wielkiego testu Agawid u mnie na bank będą dwie kreski wiec u Ciebie i reszty dziewczyn nie może być inaczej!!!!! Trzymam mocno kciuki :-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Nigdy tego nie robilam i nie wiem jak
Kochana bierzesz termometr najlepiej elektroniczny albo zakupić owulacyjny ale nie ma takiej potrzeby wystarczy zwykły elektroniczny i codziennie RANO O TEJ SAMEJ PORZE od razu po przebudzeniu ( najlepiej jak masz termometr pod poduszka a budzić ma alarm podpisany "zmierzyć temperaturę!") i ja mierze w pochwie czyli wkładasz go do pochwy i trzymasz 5 minut nawet jak pika żeby go wyciągnąć to i tak go trzymasz 5 minut ja go wkładam dosyć głęboko tak mniej więcej połowę termometru i krzyzuje nogi żeby się nie ruszal i od razu w kalendarzyku zapisuje temperaturę żeby nie zapomnieć i tak cały cykl. Jak zauważysz spadek a około 14dnia cyklu duży wzrost np. z 36.6 do 37.2 i ta wysoka temperatura się utrzymuje to znaczy ze to owulacja i około 7dni po owulacji jest spadek a 8dpo znów skok i od skoku na owulacje liczysz 14dni i powinna pojawić się miesiaczka 16 dni wyższych temperatur bez miesiączki może oznaczać ciążę: -) pytaj o co chcesz odpowiem na wszystko a przynajmniej się postaram ja założyłam konto na ovufriend żeby mieć wykres tylko tam trzeba wykupić abonament ale możesz tez pobrać aplikacje na telefon z mierzeniem temperatury i nie wstawaj zanim nie zmierzysz temperatury bo zawyzy to temperaturę a jeśli już musisz to lez później godzinę bez ruchu i zmierz

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Nie denerwuj się nic bo będzie dobrze[emoji9] A po wizycie czekamy na sprawozdanie[emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
O 16.15 mam wizytę , ale tam zawsze opóźnienia. Dam znać.
Prócz kręcenia się w głowie nic mi nie dolega , wymioty były dwa razy i to na samym początku. Oby było ok[emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry