reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Moje kochane jak ja wam zazdroszczę tych pociech a jest tu jakaś dziewczyna oprócz mnie która nie ma wogóle dzieci ?:-)
Ja etocilam z pracy miałam jechać na zakupy ale w końcu siły opadły i jestem w domu smaże rybe zjem i idę pod prysznic
Buty oficerki właśnie myślałam sobie kupić ale ani w deochmannie ani w ccc nie ma nic co nie jest z zamszu a ja nie chce takich bo przemokna jak będzie ciapa właśnie na płaskim obcasie mnie interesują :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jadziu, ja też jeszcze nie mam dzieci. Wszystko przed Nami [emoji4]

Jadziu, ja też jeszcze nie mam dzieci. Wszystko przed Nami [emoji4]
No to fajnie ze jest chociaż jedna staraczka może dojdzie nas tu więcej :-) ja dziewczynki padam z nóg serio jestem wykonczona dobrze ze od poniedziałku nocki to sobie odpoczne chociaż troszke.
U mnie już czysto wiec mogę zaczynać od nowa starania jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona w tym miesiącu będzie co będzie o może tak lepiej :-)

My dzisiaj dzień na pełen obrotach, zakupy, obiad, panowanie prezentów, wypisywanie kartek świątecznych, jeszcze tylko wysłać i kupić prezent, bo jutro imprezka :)
Jadzia, odpocznij :) może lepsze takie podejście na luzie, chociaż do końca to się tak nie da..
Wie któraś czy można w Pl kupić luteine bez recepty?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

My dzisiaj dzień na pełen obrotach, zakupy, obiad, panowanie prezentów, wypisywanie kartek świątecznych, jeszcze tylko wysłać i kupić prezent, bo jutro imprezka :)
Jadzia, odpocznij :) może lepsze takie podejście na luzie, chociaż do końca to się tak nie da..
Wie któraś czy można w Pl kupić luteine bez recepty?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma szans ale poszukaj w Google wiele dziewczyna ma do odsprzedania: -)

Jadzia jesteśmy z toba i wspieramy cie z całych sił [emoji8] nie jesteś sama w tym wszystkim [emoji3] żadna z nas nie jest sama bo mamy siebie [emoji8]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry