reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
No bo w sumie jak owulacyjny test jest pozytywny to znaczy że ta owulacja występuje prawda?

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie do końca bo testy wychodzą pozytywne na 24 do 36h przed owulacja, wiec może być tez tak ze hormony czy stres czy choroba czy niektóre leki po prostu zablokuje owulacje i koniec i miesiąc w dupe

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Aha. Chodzi mi ogólnie o to czy nie mam problemów z owulacja skoro przykładowo 5 testów było pozytywnych codziennie przez 5 dni. [emoji3][emoji3][emoji3]

Oki dzięki Jadziu za odpowiedź no nic czekam... Na moje testowanie... Chodź nie nastawiam się [emoji3][emoji3] miłego dnia [emoji3]

Starałam się czerwiec, lipiec nie pyklo, ale przyznam że w ten czas miałam angine i goraczkowalam 39.7 ( czerwiec!) a w lipcu straszne bóle zęba akurat na owulacja 2 razy na pogotowiu... Od tamtej pory ( nie do końca)... No i w listopad i grudzień w listopadzie tak nie przywiazywalam uwagi do tego tak jak pisałam a w grudniu wg kalendarzyka... No ale czy trafiłam nie wiem [emoji3]

Można powiedzieć że ten miesiąc jest pierwszy w którym nie jestem chora i zwróciłam uwagę na kalendarzyk [emoji3]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry