Zmijka25
Fanka BB :)
Całe szczęścieHehehe to dobrze[emoji6]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całe szczęścieHehehe to dobrze[emoji6]
Bedzie dobrze z obiadem[emoji3] my pierwszy raz robimy bunt i nie jedziemy nigdzie[emoji23][emoji23][emoji23]Całe szczęścieAle nawał pracy straszny dzisiaj, masakra. Nie chce mi się jak diabli. Już jedną nogą na świętach jestem
pierwszy rok robimy obiad u nas w domu z moimi rodzicami i siostrą, teście nie przychodzą. Trochę się stresuje czy wszystko wyjdzie dobrze. Jutro idę na zakupy przedświąteczne
Ja taki bunt zrobię jak wypadnie kolej żeby iść do teściów hahahBedzie dobrze z obiadem[emoji3] my pierwszy raz robimy bunt i nie jedziemy nigdzie[emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] rozumiem Cię[emoji6]Ja taki bunt zrobię jak wypadnie kolej żeby iść do teściów hahah
Oj wspolczuje CiPóki co walczę z bólem zęba....niestety złamał się w niefortunnym miejscu można powiedzieć że pękł na pół i całą miazga wyszła do wierzchu co powoduje ból przy piciu i jedzeniu.
Wizyta dopiero 10tego chyba że uda mi się ublagac jakaś dentystke o wcześniejszy termin z czym jest ciężko bo są święta i terminy na Full wypełnione a poza tym ja jestem z osób panicznie bojacych się stomatologów
Na ogół zęby mam zdrowe ale jak już raz na 10 lat coś się wydarzy to już sikam że strachu jak ten sadysta dentysta będzie go wyrywal. Tak więc nie zostało mi nic innego jak cierpliwie czekać na stomatologa i modlić się żeby zrobił to możliwie najszybciej i najlagodniej gdyż odruch wymioty spowoduje zamknięcie trwałe ust skończy się na otwarciu i zamknięciu ust
...wybrałam najlepszego stomatologa w mieście. Oby opinie pokrywały się z rzeczywistoscia
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To szacuneczekOj dziewczyny zajechałam sie myciem okien... Ale już takie brudne były po zimie ze nie mogłam na nie patrzeć[emoji23][emoji23][emoji23]
Wooow!Oj dziewczyny zajechałam sie myciem okien... Ale już takie brudne były po zimie ze nie mogłam na nie patrzeć[emoji23][emoji23][emoji23]
Przykro mi na @ ale nowy cykl nowe możliwości...[emoji5] damy radę bo my się nie poddajemy[emoji8][emoji8][emoji8]Wooow!ja umyłam w niedzielę jedno na próbę, ale oczywiście padało w poniedziałek więc olałam mycie
I melduję 1dc....
Ja taki bunt zrobię jak wypadnie kolej żeby iść do teściów hahah