Kasienka3b
Fanka BB :)
Pewnie pogoda tak na Ciebie wplywa.To coś w tym musi być[emoji6] taka senna dziś jestem normalnie masakra
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to dostaje do glowy bo do lekarza nie umiem sie dodzwonic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie pogoda tak na Ciebie wplywa.To coś w tym musi być[emoji6] taka senna dziś jestem normalnie masakra
To współczuję bo to denerwujące jak się nie można dodzwonić.Pewnie pogoda tak na Ciebie wplywa.
Ja to dostaje do glowy bo do lekarza nie umiem sie dodzwonic.
Lekarz na szczescie odzwonil wiec wszystko uzgodnione. Przedluzy mi l4 i w piatek ide do niego by zobaczyl winik badan histopatologiczny i mnie zbadal czy juz wszystko ladnie sie goi po operacji. Jesli da zielone swiatlo to maz bedzie niebowziety bo borok bez sexu a akurat w piatek ma urodzinyTo współczuję bo to denerwujące jak się nie można dodzwonić.
To trzymam kciuki za zielone światło[emoji5]Lekarz na szczescie odzwonil wiec wszystko uzgodnione. Przedluzy mi l4 i w piatek ide do niego by zobaczyl winik badan histopatologiczny i mnie zbadal czy juz wszystko ladnie sie goi po operacji. Jesli da zielone swiatlo to maz bedzie niebowziety bo borok bez sexu a akurat w piatek ma urodziny![]()
To wszystkiego dobrego dla mężaLekarz na szczescie odzwonil wiec wszystko uzgodnione. Przedluzy mi l4 i w piatek ide do niego by zobaczyl winik badan histopatologiczny i mnie zbadal czy juz wszystko ladnie sie goi po operacji. Jesli da zielone swiatlo to maz bedzie niebowziety bo borok bez sexu a akurat w piatek ma urodziny![]()