reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Monia, to samo było u mnie w pracy. Dziewczyna chodziła i mówiła o nie, to nie może być prawda, nie chce tego dziecka. To po co się ruchasz bez zabezpieczenia kobieto :/

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem, że tak podchodzicie do tego. Ja nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić.. Mam tylko nadzieję, że Wam się szybko uda

No nie wiem ciężko to komuś wszystko wytłumaczyć dopóki ktoś nie jest w takiej sytuacji to no nie da się tego opisać. Może ja za bardzo to przezywam wszystko
Siostrze męża absolutnie nie kazalam czekać to jest jej wybór mówiła ze poczeka na mnie ,no nie wiem może chce zajść wtedy co i ja, a może chce się dorobić bo pracuje za granica nie pytałam o powod jej decyzja powiedziałam jej żeby później nie czekała tyle co ja

" kto nie walczy ten nie niańczy "

A ja uważam, że są różne sytuacje. I czasami bywają też takie sytuacje, że kobietę następna ciąża przeraża. Nie jest gotowa czy np. Nie ma w nikim oparcia (Nawet w mężu). Nie wrzucałabym tak łatwo wszystkich do jednego wora...

Agnieva, jeżeli się nie planuje ciąży to są gumki, tabletki, spirale, implanty itp tacy ludzie są po prostu niemądrzy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry