reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów i okolice!!!!!!

Kasia juz zdrowa ale mamy katar :( na spacerki chodziłysmy ale na takie krótkie lekarz nam pozwolił ;)

Ja za to byłam wczoraj u Filpka i cały czas spał ;D 8) ale za to Mela nadrabiała za dwoje ::) :p musiał wszedzie zajrzec dotknac itp i rozmowa toczyła sie w biegu mozna powiedziec ;D

reklama
Witajcie,
mam na imię Kasia i w czerwcu - a dokładniej 21-go - spodziewam się dzidzia. Jeszcze nie wiem czy to będzie dziewczynka, czy chłopczyk (nie chciało sie ujawnić  ;)
Mam nadzieję, że szybko naucze się jak korzystać z forum :-)

Pozdrawiam,
Kasia

WItaj Kasiade :) miło ze do nas zagladnełas ;)
a z jakiej czesci Tarnowa jestes ???
Napisz nam cos o sobie do jakiego lekarza chodzisz co porabiasz itp :)

Już pisze więcej ;-)

Mieszkam na Skowronków, pracuję i mam zamiar być aktywna zawodowo do końca (na ile mi dzidzia na to pozwoli ;-))

Chodzę do dr Huczek juz kilka lat i jestem bardzo zdowolona. Co prawda na codzień nie pracuje ona w Tarnowie, tylko przyjeżdża z Krakowa 1 w tygodniu, ale jak na razie mi to odpowiada.

Maluszek rośnie zdrowo, ja czuję się naprawdę świetnie (porównując dolegliwości jakie mają niektóre dziewczęta w ciąży...) Ale teraz już marzę o wiośnie, bo za niedługo nie zapnę się w zimowej kurtce ::)

Pozdrawiam,
Kasia

A Kasiade to na którym szpitalu bedziesz rodzic ??? Termin masz na keidy ???

Mela wstała dzis prezd 6 :mad: i poszła spac teraz z tatka ;D a ja dzis spałam do 8 jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! ;D

Prawdopodobnie będę rodzić na "starym", bo mi go moja ginekolog poleca, a termin mam na 21-go czerwca.

Poranne pobódki? My już mamy mały trening, bo w domku oprócz mnie i męża mieszka 8 miesięczna labradorka, która jeszcze do niedawna wstawała o 5.30 rano, a teraz czasami da nam pospać dłużej - ale nie wiem czemu akurat w weekendy jest rannym ptaszkiem ;D

napewno was przygotowywuje psychicznie i fizycznie do pobudek do dzidziusia :laugh: :laugh: :laugh:
Ja tez rodziłam na starym i byłam zadowolona z opieki bardzo co do jedzenia to sie nie wypowiadam juz :p ::)

Witam Tarnowianki co tam słychac ?????????????????

elza jak w prac radzisz sobie ?

Kasiade i jak sie czujesz?

Kacha a jak Kubus jakies nowe umiejetnosci zdobył?

My dzis uderzamy do groty solnej w moscicach . Moze meli pomoze na katar i gardło ::) ???

A dziękuję dobrze :-) I dzidzi chyba też dobrze, bo bardzo bryka - aż mi brzuch podskakuje :-)
Cieszę się, że dziś juz kalendarzowa wiosna i będzie coraz ładniej i cieplej. Ale w niedzielę będziemy spały krócej :( Coś za coś ;-)

Raz byłam w grocie solnej, właśnie w Mościcach i podobało mi się. Fajna muzyczka, relaksik... Ale to było tak z ciekawości a nie żeby się kurować.

reklama
To fajnie ze jest ok :)

My idziemy do groty bo Mela ma problemy z gardłem i dzis jest koncówka kataru i moze cos to pomoze ;)

Do góry