• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Cześc

Nareszcie jest czym dychać. Taką pogodę lubię.
Miłosz był na półkolonii i mega zadowolony. A my z Asią przez te upały pod wiatrakiem siedziałyśmy.
I tak czas leci...

Udanych wakacji,kobitki

U nas pracowicie, na razie chłopaki mi chorują na jakąś wredną wirusówkę, Mają krostki na dłoniach i stopach i w buzi, Maciulek już lepiej to teraz Wiki się pochorował, no a ja pracuję ostro i na nic czasu nie mam:/

U nas pracowicie, na razie chłopaki mi chorują na jakąś wredną wirusówkę, Mają krostki na dłoniach i stopach i w buzi, Maciulek już lepiej to teraz Wiki się pochorował, no a ja pracuję ostro i na nic czasu nie mam:/

anysa u mnie bylo to samo dopiero teraz przechodzi, jak bylam u lekarza to powiedzial ze to rumien

Kurde aren zaskoczylas mnie tym ramieniem. Moze to to było, wiki dzisiaj dodatkowo wymiotowal także komplet.
fajnie, ze u Ciebie już bliżej do końca a luteine w sumie już można ci spokojnie odstawić w tym tygodniu, no chyba, ze za mało progesteronu masz ogólnie. Ja cos brałam do 24 tc a to i tak dlugobylo za to pózniej brałam fenka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry