reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Cześć, jestem nowa na waszym forum, w grudniu zostanę po raz pierwszy mamą. W związku z tym mam pytanie do doświadczonych tarnowskich mam - czy i gdzie robiłyście USG 3d/4d (i czy polecacie) oraz którą szkołę rodzenia w Tarnowie polecacie/odradzacie.
Z góry dziękuje za wszelkie rady :)

witaj na forum. UGS mozna tez zrobic na walowej koszt to 190 zl, jest tam nowy sprzet. Nagrywaj ci plytke z filmikiem. A co do szkoly rodzenia to na nowym szpitalu jest bezpłatna.

reklama
Hej
No pierwszy trymestr się skończył a ja dalej mam mdłości :-(
Phoney ja chodziłam do szkoły rodzenia przy nowym szpitalu tak jak pisze Arwen jest bezpłatna a na USG byłam dwa razy w Krakowie więc nie wiem jak jest w Tarnowie

Mko półtora roku temu, dla mamy standardowe rzeczy typu, koszula, pantofelki, majtki takie przewiewne luźne, wszystko do mycia itd ja miałam swój kubek i sztućce, ręcznik.

Dla dzidziusia w sumie do momentu wyjścia nie potrzebujesz nic, ciuszki dają szpitalne i raczej nie ubieraj w swoje bo po myciu dziecka mogą już nie wrócić, ja w pierwszej dobie małemu zakladalam swoje pampersy, wolałam je od tetrowek i miałam chusteczki do puby, choc krem i chusteczki dostaniesz być moze w paczkach z takimi pierdulkami, nam wtedy dawali i na pewńo byl tam mały sudokrem i chusteczki do wycierania. Ubranka potrzebne bedą przy wyjsciu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry