• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

My po kawce przed sniadaniem:-D

Juz jaja sie gotuja a salatka z lodowy wyciagnieta i dochodzi. Moi ida na basen mloda juz sie pakuje od 7. Ja ledwo dycham bo male strasznie zarloczne po nocach dostaje flache na noc a i tak sie najesc chce, pasibrzuch. Laski wy tak tu produkujecie ze czytac nie jestem w stanie:-)

reklama
Hejka z ranka!!!

Agatko z blonnikiem nie mogla, bo jem tylko ciemny chleb i sporo błonnika i przeblonnikowałam się:tak::tak::tak:,mialak okropne problemy żoladkowe:zawstydzona/y:

Ilaria ja już wstalam..pije kawke wlasnie i sprzatamy:happy::happy:zaraz po frytki na obisad lece, do kosciolka i S bedzie jechac:baffled::baffled::baffled:a do mnie rodzice przyjda:blink:jeszcze angielskiego z Domą musze się pouczyć dzis bo nam ciężko idzie:dry::dry::dry:

Znowu nie moge nadrobic zaleglosci w czytaniu tak sie opisalyscie :-)
Moj maly spi a ja sie powoli zbieram, tatus standardowo gra w gry ;-)
jak zjemy obiadek to bedzie trzeba wybyc na jakas mala wycieczke za miasto bo koncu nasze prosby o pogode zostaly wysłuchane:-):-)

Agunia a córcia nie lubi angielskigo?

miłego dnia zycze wszystkim:-)

reklama
Mrowa no to fajnie:dry: mnie wczoraj tak tylko przydusila wzielam procha w pore i jakos bylo znosnie:baffled:. Troche martwi mnie ze mi sie do takich brzusznych objawow rozwija, staros nie radosc:crazy:. Dzis tylko mnie glowa cisnie.:-)

Ciotka sie gdzies leczy na migrene i lek. jej powiedziala ze nie wolno glowy na dol trzymac. Bo naczynia pekaja do wszystkiego trzeba kucac, zadnego zginania sie w pol.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry