• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

oooo Anita byliście w Czchowie??? super a gdzie na zaporze???czy w Taurusiku na obiadku???ja lubie tam jeździć bardzo...my też do Tropi jeździliśmy i mi się marzy zwiedzić tą basztę/zameczek w Wytrzyszczce ale on tylko w wakacje czynny:-)

My też po spacerku byliśmy tak się przejść i byliśmy nawet to okno życia oglądać:happy:

reklama
Witam niedzielnie :-)

A ja zrobiłam sobie dzisiaj wagary od szkoły i pojechalismy na narty :-):-)

Było CUDOWNIE , pogodajak marzenie :-).Znowu sie wyszaleliśmy , Oski śmiga sam z samej góry , pieron mały nic sie nie boi :-)

Wieczorkiem was moze uda mi sie troche doczytac i jakies foty wkleje :-)

oooo Anita byliście w Czchowie??? super a gdzie na zaporze???czy w Taurusiku na obiadku???ja lubie tam jeździć bardzo...my też do Tropi jeździliśmy i mi się marzy zwiedzić tą basztę/zameczek w Wytrzyszczce ale on tylko w wakacje czynny:-)

My też po spacerku byliśmy tak się przejść i byliśmy nawet to okno życia oglądać:happy:

Prawie tak jak mówisz:-) ale w Taurusie nie bylismy (a samochodow tam bylo dzis tyle ze szok:szok:) bo zjedlismy obiad przed wyjazdem bo myslałam ze jedziemy na Radłow sie przejsc, a tu niespodzinke mi Tomek zrobil. Bylismy wlasnie na tym deptaku wzdłóż jeziora, to chyba jest wlasnie w Wytrzyszczce:-) bardzo przyjemnie bo nie za duzo ludzi akurat w sam raz:-)

hej!

Dziewczyny ja wymiękam:no:
tylko nie wyrzucajcie z forum, tych którzy nie na bieżąco;-)
jeszcze czaty wieczorne:blink: nie szkoda Wam czasu?;-)

lenadobre wieści na wiosnę - gratulacje:-)

aguniamy byliśmy dziś w Czchowie na obiadku:-) i na Jamnej w kościele i na spacerze. Cudowna niedziela:-)
Dychnij sobie bez chłopa, dzieciaki pewnie grzeczne będą:tak:

a do rurek za gruba jestem:dry:

witam się niedzielnie :-)
ale wam fajnie mi dziś tylko do szpitala udało się wyskoczyć :blink: a tak to siedzimy bo dzieci chore :baffled: Mikołajowi dałam ten antybiotyk a ten lacidobaby dolałam do mleka i z butelki wypił :tak:
a Kuba już do szkoły przygotowany i jutro idzie ;-)

co do leżenia na brzuszku to mój tylko tak od urodzenia śpi i leży no i teraz raczkuje bo pozycję ma opanowaną:-D:-D na pleckach śpi tylko we wózku :tak:

witam się niedzielnie :-)
ale wam fajnie mi dziś tylko do szpitala udało się wyskoczyć :blink: a tak to siedzimy bo dzieci chore :baffled: Mikołajowi dałam ten antybiotyk a ten lacidobaby dolałam do mleka i z butelki wypił :tak:
a Kuba już do szkoły przygotowany i jutro idzie ;-)

no to przynajmniej Kuba zdrowy:tak:
niech Mikołajkowi szybko przechodzi:tak:

anneczkabyłaś w tej Szafie M.?
ja się wybrałam w piątek z przyjaciółką i obkupiła córę;-)

Dokladnie co dziecko to inaczej, nie ma reguły. Ja mojego malo kladłam na brzuszku od urodzenia bo mu sie dlugo ulewalo i mial bezdechy wiec chyba bym nie zasnela gdyby spal na brzuchu. Spal na plecach a i tak sprawdzalam non stop czy oddycha. Ale juz potem czesciej i czesciej na brzuchu i sie spodobalo bardziej.

Beti nawet nie mów o osach bo w tamtym roku było ich mnóstwo:crazy:

byliśmy w parku dziś około godziny. Straszne tłumy i musieliśmy czekać w kolejce do nielicznych zabawek z których Antoś mógł skorzystać, ale bardzo mu się podobało:-)
włąśnie zrobił sobie drugą dziś drzem kę i wstał o 18.30, to pewnie dzis do "teraz albo nigdy" nie uśnie
nawet go jeszcze nie kąpie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry