reklama

Tarnów

reklama
chciałam obejrzeć sobie powtórkę "teraz albo nigdy" bo tydzień temu Antek się obudizł i nie dał mi skończyć, a teraz znowu się budzi. Aż mu się dziwię-taka fajna pogoda, że sama pospałabym na świeżym powietrzu :-)

chciałam obejrzeć sobie powtórkę "teraz albo nigdy" bo tydzień temu Antek się obudizł i nie dał mi skończyć, a teraz znowu się budzi. Aż mu się dziwię-taka fajna pogoda, że sama pospałabym na świeżym powietrzu :-)
Toz to chlop a oni nie lubia jak baba sie obija bez sensu, musisz cos robic;-):-)

Witam niedzielnie :-)
Ale cudna pogoda :-) Wiosna juz na całego - własnie przed chwilką wywaliłam osę za okno :szok: Skąd ona sie wzięła już??
Widzę, że popisałyście wieczorem :-)

Agunia fajna ta torebka:tak:
Mrówa oby przeszło szybko :tak:

Hejka Doma oki....angielski nawet lubi ale z chęcią do nauki kiepsko...wiecie sa ważniejsze rzeczy:rofl2::rofl2::rofl2:bajki, gry, koleżanki:crazy::crazy::crazy:dlatego jak z nią wczoraj powtarzałam mało z siebie nie wyszłam:dry:

Beti fajnie że Ci sie podoba;-)mnie też a jak dzistwoje gardło????
Anita ale wam dobrze:-(my sami zostaliśmy tylko spacerek mały:happy:choć gdyby było prawko to mogłabym pojechać gdzies bo auto stoi:baffled::baffled:
Ilaria dzieci tak maja...moja tesciowa wspomina że Sławek jako dziecko zawsze płakał o 20.00 jak ona do filmu zasiadała:rofl2::rofl2::-p

reklama
anitaa84 a wczoraj czytalam twoje rady dotyczace przekrecania sie dzidka. Moja wlasnie taki len na brzuchu lezec to kara najstraszniejsza:-(

Powiem Ci że moj naprawde nienawidził lezec na brzuchu. Dalej nie ulezy nie wiadomo ile, ale juz chetniej i wazne ze sie sam przekreca. Zanim go przyzwycziłam do lezenia na brzuchu na plaskiej powierzchni, kladlam go na brzuszku na moich kolanach. Tak mogl lezec i lezec bo sam sobie chyba nawet sprawy nie zdawal ze lezy:-D. Az pewnego dnia cwiczylam z nim turlanie, robilam z siebie wariata jak zwykle i polubial tez lezec na lozku czy podlodze. Lezy krotko ale bardzo czesto w ciagu dnia. Ostatnio tez w dzien dobry tvn mowil ten Zawitkowski zeby wlasnie niemowle klasc na kolanach i tak sie przyzwyczai do lezenia na brzuchu.

My wlasnie wrocilismy z Czchowa. Pogoda super i nawet maly nie marudzil:-)
Agunia rób czym predzej prawko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry