Ilaria
Fanka BB :)
eeeeeeeee, tylko wannę i umywalkę umyłam :-), przecież w brudnej nie będę się kąpaćKicia mnie dzisiaj dopadał migrena:-(
Agunia a jak dzis Doma?
Ilaria o tej porze sprzaatszja nie byłabym w stanie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeeeee, tylko wannę i umywalkę umyłam :-), przecież w brudnej nie będę się kąpaćKicia mnie dzisiaj dopadał migrena:-(
Agunia a jak dzis Doma?
Ilaria o tej porze sprzaatszja nie byłabym w stanie
![]()
Toz to chlop a oni nie lubia jak baba sie obija bez sensu, musisz cos robic;-):-)chciałam obejrzeć sobie powtórkę "teraz albo nigdy" bo tydzień temu Antek się obudizł i nie dał mi skończyć, a teraz znowu się budzi. Aż mu się dziwię-taka fajna pogoda, że sama pospałabym na świeżym powietrzu :-)
hehe coś w tym jest ;-)Toz to chlop a oni nie lubia jak baba sie obija bez sensu, musisz cos robic;-):-)

bajki, gry, koleżanki

dlatego jak z nią wczoraj powtarzałam mało z siebie nie wyszłam
choć gdyby było prawko to mogłabym pojechać gdzies bo auto stoi

anitaa84 a wczoraj czytalam twoje rady dotyczace przekrecania sie dzidka. Moja wlasnie taki len na brzuchu lezec to kara najstraszniejsza:-(
. Az pewnego dnia cwiczylam z nim turlanie, robilam z siebie wariata jak zwykle i polubial tez lezec na lozku czy podlodze. Lezy krotko ale bardzo czesto w ciagu dnia. Ostatnio tez w dzien dobry tvn mowil ten Zawitkowski zeby wlasnie niemowle klasc na kolanach i tak sie przyzwyczai do lezenia na brzuchu.