• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Ilaria może promocje zrobi i bedziesz mogła obejrzeć..albo niech go tata uśpi...albo włóż go do lózeczka niech sobie leży:rofl2::rofl2:ja nie przepadam za pakiem w niedziele bo tlumy są:tak::tak::tak::tak:

Madzikm na wieczorne czaciki mnie czasu nie szkoda;-)milo się od problemow oderwać i brać ycie z humorem:tak:choć mi to kiepsko wychodzi:-Dniestety:sorry2:
Anita to super dzień i mąż juz wyjeżdza znow??

reklama
fajnie że miałyscie mila niedziele:-D:-D:-):tak:
pózno te wasze niemowlaczki chodza spać,,,moj chodzil o 20, ale spał do 6.00 tylko i sie wybudzał...no ale moja corunia tez tak pozno chodzila...bo ona od zawsze silna osobowość miała:baffled:

Witam wieczorową porą. :-)

Ja też lubię niebieski. :tak::tak::tak:
Chociaż ostatnio się przekonuję do czerwonego, którego dotychczas nie lubiłam. :rofl2:

kicia76 Migrena to nic fajnego. Też mnie czasem łapie. :baffled:

agunia271 Ładna. Są podane wymiary - wychodzi z nich, że średniej wielkości. Mały parasol wejdzie, ale teczka A4 już nie zmieści się. O zdaje się, że się zdecydowałaś. ;) Znikniesz nam.

mrowa1 Współczuje migreny.

beti801 Cudna pogoda? U nas cudna była wczoraj, a dzisiaj to już kiepsko. I jeszcze zaczęło padać po 12.

Faktycznie dziś było cudnie. Też zaliczyliśmy plac zabaw, ale nie park, tylko osiedlowy. Poza tym odwiedziny u rodziny ;-) i fajnie minęła niedziela.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry